Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar, 30.12. i siječanj 2008.

<< < (20/32) > >>

Doomsday:
Doša doma oko 17:30, a Alonso je mora još 20-tak minuta do doma... Ali, došli bi mi i prije da macan nije iša slikavat zalazak... :icon_biggrin:

Jebate, kad je sunce kalalo, tražija je zeko mater... :zubo:

Duži đirevi će bojin se pričekat proliće... Možda jedino koja kavica u ŠI prije toga... Pa možda i saboter navrati... Auton ili pjehe... :laughing7:

'Long Distance' Gene, ka i obično, svaka čast... Izgleda da si zarazija još nekoga u ZD sa cruiser bug-om...  :glasses9:

Vidimo se nekom drugom prilikom... Ka šta je Gene i reka, vjerojatno najprije u Karlobagu, a kad dobro zatopli, mogli bi i na Plitvice, pa povuć i ekipe iz ZG... :icon_thumright:

:headbang:

Cole#2:
Bilo je pre dobro... Tribali bi kako je ĐUĐ MAN reka da organiziramo veliki scooter meet u Zadru tako da dođu i likovi sa ss-a... I svi drugi likovi sa foruma našeg i onag njihovog... A mjesto susreta bi bilo najbolje kod BILE :toothy9: :toothy9:...

Neka panduri dođu...

Ok ovo je bila zafrkancija, ali koliko ja znam u Zadru bi se mogli naći u Gaženici, tamo ima prostora i za one koji žele stuntati i za druge likove, bilo bi super

BlackNaranča:
ma pre dobro je bilo, evo jos imamo i snimke super!!!!!!   :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

jos samo da slike dodu!     :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

ALONSO:

--- Citat: Doomsday - 30 Prosinac, 2007, 20:19:39 ---

Duži đirevi će bojin se pričekat proliće...

--- Kraj citata ---
pihhhh

motor ne bira godišnje doba, pa jebate u dalmaciji smo :toothy10:

je i meni je isto bilo ludilo... upozna san nove ljude šta je uvik pozitivno i dobro, ali nažalost osim genea i izd, punishera i x-a nikome drugome nisan uspija povatat nadimke... inače ih stašno slabo pamtin :icon_biggrin:

e da... šta je neko reka da ovo želi ponovit? :laughing7:

BlackNaranča:
pa naravno da zelimo...aj mene nije tekso zapamtiti   blacknaranča ili ti onaj crno narančasti sf2..

i jedva cekam alonso da slike uplodaš!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju