Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar, 30.12. i siječanj 2008.

<< < (18/32) > >>

Cole#2:
ludilo budemo budemo....

Genesis051:

--- Citat: BlackNaranča - 30 Prosinac, 2007, 18:24:50 ---aj jedva cekam da vidi slike i video dira a i alonsove slike a i genesisove a i coline dinove koga vec pa svi su slikali ajde ljudi upload to da vidim  :laughing9: :laughing6:

--- Kraj citata ---
Ma,  ja imam samo 2-3, i to s mob-a (2.0 MP), stavit ću čim stignem, a tu snimku vožnje po Zadru bi i ja rado pogledao-želio u posjed...  
Evo, i ja doma, stigal u 17:50 h... u povratku bila vožnja "u komadu", znatno toplije nego ujutro, ali ipak, gdje god je ostala sjena cijeli dan, nije se uopće osušila cesta... od Tribanj/Sv. Marije Magdalene, do Karlobaga, sam na cesti sreo 2 (dva) auta... Jbt. promet... k'o u 70-ima: svakih pola sata jedan auto...  :laughing7:
Što i nije tako loše obzirom na datum... sigurniji sam bez prometa, nego s takvima, od kojih neki  sigurno imaju manjak krvi u alkoholu... :drunken_smilie:

X-Thug:
ja san prije po ure dosa iz starigrada,sledjen totalno,jos smo ja i lav napravili jedan photosesion sa pandurima tj. oni su slikali a ja san vozia  :) smrznut san ko santa leda

svi koji su tribali doc su dosli,a oni koji nisu bili nek im je za

btw. judge_man moga si bar popunit profil da znamo odakle si da ti se i posalje p.m.

Genesis051:

--- Citat: judge_man - 30 Prosinac, 2007, 18:42:08 ---aaa evo da se i ja javim...nisam bia na ovom forumu od od kada se otvoria...steta sto niste regani na svijet skutera jer je tamo vecina ekipe iz zadra ili barem po jedan koji bi moga reci ostalima...da sam zna za meet dosa bi i ja ali jbg ceka sam za 180-icu nesto pa me nisu ni zvali jer tako reci nisam bia u zd ...ugl, drago mi je da ste se malo pokrenuli ali govorim vam sljedeci put obavijestite nekog od satrije ekipe pa ce vam doci vise ljudi i meet ce biti pravi  :headbang:  pozzzz

--- Kraj citata ---
Pokrenuli (?) sad ćemo se i vrijeđat !!!...  :icon_biggrin: :icon_biggrin: (zezam se)
Koliko ima optimista (ne govorim samo za sebe- znam za bar još dvojicu, danas), koji su, uz sve novogodišnje blagdane, odlaske u spize, i ostale bračne (i druge) obaveze, sjeli na skut i otišli dan pred Silvestrovo na (praktički) cjelodnevni susret sa ekipom...
Inače, judge-man, lijepi pozdrav... do čitanja i susreta, sljedeće godine...
baš smo pričali o Karlobagu, od 2. polovice ožujka nadalje, će sigurno bit otvorena tema...

Cole#2:
Đuđ Man je lik kojeg ja znam, trenira je prije vaterpolo... Josip se zove... uživljen u dukati a bižžž hehe

a dobar je lik

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju