Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar, 30.12. i siječanj 2008.

<< < (16/32) > >>

Punisher:
Doomsday i Alonso... vjerujem da idete onda skupa iz Splita... Ja vas dočekam di hoćete... evo taman doša doma opijen ali ne dovoljno da falim koje slovo  :laughing11: :laughing11: :laughing11: samo mi javite di da budem i u koju uru i vidimo se... jedva čekam... budim se u 9...

C Ya  :headbang: :headbang: :headbang:

BlackNaranča:
ajme majko mila kada da se budim onda??  evo idem sada leci .. 3:38 prvi puta ranije malo dok su praznici, nadamm se da cu se uspiti probuditi oko 11 sati ujutro a ako je ranije DINO ILI COLE ILI PUNISHER ZOVI TE ME NA 023327135 PLIZZ NEKA ME NETKO PROBUDI OD VAS STO CETE U ZADAR DOLAZITI , tj probudite me 20 minuta prije nego sto se trebamo naci ispred branimira moze? 

dakle 023/327-135  bio bi jako zahvalan kada bi neko probudia da dodem na vrijeme...jebiga kad neznam da sat navijem a rano se nemogu probuditi ako mislim da necete se naci prije 11 sati..

o jbote jesan lud s ovon idejom no nema veze ipak se nadan da ce em neko nazvat lol ;)

ALONSO:
evo...
krečem..samo šta nisan....

(znači još za 20-ak minuti)

Punisher:
Evo nešto informacija...

Doomsday i Alonso će sad negdi krenit iz Splita pa sad ne znam kad će točno doći, ali uglavnom vi Zadrani koji čekate u Zadru budite spremni...

IZd:
Upravo kreću iz Splita (9:55)... :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju