Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar, 30.12. i siječanj 2008.

<< < (2/32) > >>

Dino:

--- Citat: Cole#2 - 16 Prosinac, 2007, 21:44:47 ---ja se slažem možemo organizirati roštiljadu na jednoj livadici i grijati se na vatru... hehe

--- Kraj citata ---

To može po danu ili popodne,navečer imam neke druge planove,a i đurđa mi dolazi..lol.. :hello:

Ma najbolje bi bilo prvi ili drugi vikend u siječnju,ako vrime to dopusti..

Cole#2:
sorryx na offu ali sada sam vidija da mi je za točno misec dana rođendan

Doomsday:

--- Citat: Dino - 16 Prosinac, 2007, 23:49:06 ---
--- Citat: Cole#2 - 16 Prosinac, 2007, 21:44:47 ---ja se slažem možemo organizirati roštiljadu na jednoj livadici i grijati se na vatru... hehe

--- Kraj citata ---

To može po danu ili popodne,navečer imam neke druge planove,a i đurđa mi dolazi..lol.. :hello:

Ma najbolje bi bilo prvi ili drugi vikend u siječnju,ako vrime to dopusti..

--- Kraj citata ---

Pa i bilo bi samo po danu... Ko dolazi iz daljeg, a pogotovo Gene-'Long Distance'-sis051 bi doša i otiša po danu, da se ne pretvori u pingvina, u noć kad temperatura padne i cesta se previše ohladi, zna bit jaaako sklisko... :dontknow:

To je ako se dogovorimo, ako vrime posluži, ako Gene može prekršit dano obećanje, ako, ako, ako... :toothy3:

A onda, ako se vrime pokaže OK, možemo opet i u prvi misec... :zubo:

Uostalon, vi iz Zadra se samo morate pojavit, nema neke duge vožnje... :laughing7:

Punisher:
Stara godina... super može, i slažem se da to bude za dana tako da se putnici naravno mogu vratiti svojima do odbrojavanja :D

Doomsday:
Ne, nije stara godina, nego 30. tj. nedilja... Virovali ili ne, ja na staru godinu radin... :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju