Tehnički kutak > Styling skutera

Poliranje bloka

<< < (12/16) > >>

pitaNS:
gumu moraš skinuti s felne jer će ti biti lakše u toku rada, ali može i da ostane, nije problem... Šmirgle moraš kupiti raznih finoća počevši od 200 sve do 2000 (od 600 nadalje su vodene)...Boju skidaš sa sredstvom za skidanje boje (ima raznih naziva skid boja, lavacol...itd) i na kraju poliraš sa pastom za poliranje metala (opet ne znači da ti kažem naziv jer ima raznih- konkretno s čim sam ja polirao se zove polir pasta..)

i to ti je to...
Ukupni troškovi, sredstvo za skidanje boje 250din,šmirgle komplet 400din,polir pasta 150din...

andy:

--- Citat: pitaNS - 01 Ožujak, 2008, 16:38:22 ---gumu moraš skinuti s felne jer će ti biti lakše u toku rada, ali može i da ostane, nije problem... Šmirgle moraš kupiti raznih finoća počevši od 200 sve do 2000 (od 600 nadalje su vodene)...Boju skidaš sa sredstvom za skidanje boje (ima raznih naziva skid boja, lavacol...itd) i na kraju poliraš sa pastom za poliranje metala (opet ne znači da ti kažem naziv jer ima raznih- konkretno s čim sam ja polirao se zove polir pasta..)

i to ti je to...
Ukupni troškovi, sredstvo za skidanje boje 250din,šmirgle komplet 400din,polir pasta 150din...

--- Kraj citata ---

može u kunama ak nije bed hehe

pitaNS:
nije bed...
ukupno 800 din - 80 kuna...

andy:

--- Citat: pitaNS - 01 Ožujak, 2008, 16:45:02 ---nije bed...
ukupno 800 din - 80 kuna...

--- Kraj citata ---

znači to je neka jeftina polir pasta......i ja bi još sa bezbojnim lakom kak mi je reko gumy...

kak bi gume mogo skinut sam doma.... :toothy10:

pitaNS:
pa to je cena te paste, jeste jeftina ali radi posao perfektno! evo rezultata:

a što se tiče bezbojnog laka to ti ne bih preporučio jer će felna izgubiti sjaj, a nemaš ni potrebe da je zaštitiš sa lakom jer evo meni već 3 meseca od kako sam ispolirao felnu nema promena, ista je kao posle poliranja...a nije lakirana!

ne znam dal ćeš uspeti sam skinuti gumu, možda možeš - treba ti neki pajser da bi je skinuo i snaga!  :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju