Tehnički kutak > Tuning skutera

Koje lamele karbonske ili metalne?

(1/5) > >>

maminjo:
 Zanima me Vaše mišljenje i dal se slažete sa savjetom koji sam našao na jednoj net stranici od naših skuter dilera i servisera (tuninga)...

CITIRAM AUTORA:

'Napomenuo bi da je bitno kod tuninga (pogotovo midrace) staviti karbonske lamelice umjesto serijskih metalnih, jer metalne vole puknuti i ošteti klip/cilindar dok karbonske i ako puknu neće ništa oštetiti jer izgore. Karbonske lamelice su posebno bitne kod većeg karburatora jer se bolje otvaraju pa omogućavaju bolje ulaženje smjese u karter.'

Rox-Rab:
Karbonske  :icon_thumright:

ghostrider92:
autor citata ti je sve reko... to ce ti rec i bilo ko ovdje...  :icon_thumright:

maminjo:
Vidiš ja sam na par strana čuo da je za base setup nepotrebno stavljat karbonske tj. da karbonske hoće prije puknuti od serijskih

ghostrider92:

--- Citat: maminjo - 04 Ožujak, 2011, 13:47:17 ---Vidiš ja sam na par strana čuo da je za base setup nepotrebno stavljat karbonske tj. da karbonske hoće prije puknuti od serijskih

--- Kraj citata ---
ja sam na serijali vozio karbonske... pa puknut ce prije,ali nece bit nikakve stete kad puknu...a da ih zamjenis treba ti ravno 5 min

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju