Općenito > Generalno o skuterima
Pomoc oko odabira maxi skutera
mrcina:
derbi nije maxi skuter usprkos mašine.
derbi je ajmo nazvati tu vrstu skutera sportski skuter.
ako su maxi skuteri GT ili grand turismo na talijanski
sportski bi bili ???
Oklop:
imas slicnu muku kao sto sam i ja imao prije nesto manje od pola godine...moj je izbor bio medju nexusom i xcitingom...ali sve je zavrsilo kad sam sjeo na nexus i probao jedan djir...nisam imao mjesta za koljena :laughing6: :laughing6: tako da je jedini izbor ostao xciting :)
sile:
black-rox
Ima polovnjaka i koja im je cijena. Mada mi je to kao runer nikaka zastita od vjetra :(
mrcina
Uff pa gledam moto plus tamo ima par komada za neku cijenu od 15 000Kn sta to moze biti?
filiplatinovicz:
--- Citat: Oklop - 02 Siječanj, 2008, 08:54:48 ---imas slicnu muku kao sto sam i ja imao prije nesto manje od pola godine...moj je izbor bio medju nexusom i xcitingom...ali sve je zavrsilo kad sam sjeo na nexus i probao jedan djir...nisam imao mjesta za koljena :laughing6: :laughing6: tako da je jedini izbor ostao xciting :)
--- Kraj citata ---
što se imagea i dinamičnosti tiče: svakako nexus
veća udobnost, prostranost i bolja zaštita od strujanja zraka: xciting
IZd:
--- Citat: filiplatinovicz - 03 Siječanj, 2008, 01:20:06 ---
--- Citat: Oklop - 02 Siječanj, 2008, 08:54:48 ---imas slicnu muku kao sto sam i ja imao prije nesto manje od pola godine...moj je izbor bio medju nexusom i xcitingom...ali sve je zavrsilo kad sam sjeo na nexus i probao jedan djir...nisam imao mjesta za koljena :laughing6: :laughing6: tako da je jedini izbor ostao xciting :)
--- Kraj citata ---
što se imagea i dinamičnosti tiče: svakako nexus
veća udobnost, prostranost i bolja zaštita od strujanja zraka: xciting
--- Kraj citata ---
Nexus,... ali nema greške niti da se odabere xciting... :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju