Tehnički kutak > Tuning skutera

vx-vxr 180

(1/2) > >>

Hrga:
Frend jedan je uzeo novog runnera, mislim nije novi al onaj noviji tip. Moze nabaviti cilindar od 180vxr-a, to je onaj alu (ima i 200 alu ako se ne varam) Ugl. to bi sve trebalo pasat? Dali mu je bolje da ide na opciju 200gus ili na 180 alu? O alu 200 ako i ima tesko je nabaviti. I kolika je razlika izmedu 180 i 200 cilindra? Mislim po snazi i to?

Skuter je sad skroz serijala, ako bi stavio taj 180 cilindar, sto bi sve jos bilo uredu promjeniti? Znam da ima neke razlike u karbu, jel moze ostati serijski karb ali ga postelati? Posto sad nije bas toliko pri parama, tj. ima na raspolaganju nekih 3000kn s tim da cilindar i klip moze dobiti za nekih 600kn (sto ja mislim da je povoljno dosta) mislio je neki spuh jos stavit. Dali moze samo gore se staviti cilindar, primar i sekundar od vxr-a i postelat malo prijenos? Kako bi to funkcioniralo?

Hvala :)

marko209vx:
da se za te novce nabavit i 200 cyl.

nego 180 sa variomatom ide bolje nego stock 200gus, a razlika izmedu 200gus i alu je mala.

karb ne treba mjenjati, moze od vx-a.

znaci ako ide raditi swap osnovno sto mu treba je brtve, dihtunzi, dobro je promjenit i fazni lanac i spaner, a nije zgorega stavit i dekompresor da lakse pali.
naravno stavlja sekundar od vxr-a, primari su isti.

moja preporuka, neka stavi clindar 200 ili 180, variomat malossi ili polini, karb od vxr-a dobro dode, sekundar vxr i to je to. sve ostalo puno para za malo performansi.

devil_ma-yela:

--- Citat: marko209vx - 03 Ožujak, 2011, 19:34:02 ---da se za te novce nabavit i 200 cyl.
nego 180 sa variomatom ide bolje nego stock 200gus, a razlika izmedu 200gus i alu je mala.
karb ne treba mjenjati, moze od vx-a.
znaci ako ide raditi swap osnovno sto mu treba je brtve, dihtunzi, dobro je promjenit i fazni lanac i spaner, a nije zgorega stavit i dekompresor da lakse pali.
naravno stavlja sekundar od vxr-a, primari su isti.
moja preporuka, neka stavi clindar 200 ili 180, variomat malossi ili polini, karb od vxr-a dobro dode, sekundar vxr,dekompresor i to je to. sve ostalo puno para za malo performansi.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

kao što marko kaže, razlike alu-gus su male, alu brže dođe na radnu temp, itd
možda najbolje nabavit 200 alu, msm da je n0n4m3 prodavao
mislim da je karb na vx i vxr-u isti, samo je drugačiji setup

marko209vx:
nisi isti karbovi.

nego koje ti je godiste vx?
ako je ovaj noviji model obavezno promjeniti karb, stavit od vxr-a sa starog modela, jer ovi novi sa plasticnim poklopcem membrane su sranje.

devil_ma-yela:

--- Citat: marko209vx - 03 Ožujak, 2011, 21:26:11 ---nisi isti karbovi.
nego koje ti je godiste vx?
ako je ovaj noviji model obavezno promjeniti karb, stavit od vxr-a sa starog modela, jer ovi novi sa plasticnim poklopcem membrane su sranje.

--- Kraj citata ---
nisam siguran, al msm da jesu, nije ni bitno  :dontknow: ili neka netko potvrdi

napisao je noviji tip, pa je valjda 06. pa nadalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju