Općenito > Generalno o skuterima

Pomozimo Neer-u da nabavi klip

<< < (30/32) > >>

eladio:

--- Citat: Agil - 22 Siječanj, 2008, 20:33:02 ---Ma pustite Neer-a , nikoga on više ne zanima sudeći po PM i porukama čitatelja ovog threada . Trudy....!!!!! otkad su objavljene njezine slike s Neerovog party-a i filmić kako štela ventile na Baotianu večina forumašđa misli samo o njoj. Danju, ali uglavnom noću.....
Slavna mehaničarka golica maštu naših forumaša..i izaziva glad za znanjem koje im ova sposobna, napredna sigurno, između , svega ostalog može prenijeti.....

Stoga Trudy ponovo u akciji - samo za čitatelje www.mojskuter.com foruma - najnoviji Trudy-in uradak pod nazivom : " Kako isisati katalizator iz auspuha i time dobiti ¸17 % više snage"

--- Kraj citata ---

:notworthy:

Agil:
hvala, hvala...zaslužio sam još jednu kacigu za ovo......

dino_sk:

--- Citat: Agil - 22 Siječanj, 2008, 22:12:05 ---hvala, hvala...zaslužio sam još jednu kacigu za ovo......

--- Kraj citata ---

koji si ti car  :hail: :hail: :hail: :hail:

dino_sk:

--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 23:25:03 ---bvaaaahahahahahahaa, tis lud alaha mi  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

slazem se u potpunosti ,svaki put kad citam ovo umirem od smijeha  :toothy12: :toothy9:

X-Thug:

--- Citat: speed - 22 Siječanj, 2008, 20:31:41 ---
--- Citat: black-rox - 22 Siječanj, 2008, 20:17:31 ---Evo neer je složil speedšita poslal mi je ovaj filmić da vidite kako ide  ;D ;D

--- Kraj citata ---
to nije neerov skut,kao prvo ambijent snimanje,di u Osijeku ima toliko uzbrdice,
                         drugo skut je full crven,
                         trece nema kilometar sat itd.

--- Kraj citata ---
falili su na početku filmića su zabunom upisali ''not crime'' a tribali su ''crime''

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju