Općenito > Generalno o skuterima
Pomozimo Neer-u da nabavi klip
eladio:
--- Citat: Agil - 22 Siječanj, 2008, 20:33:02 ---Ma pustite Neer-a , nikoga on više ne zanima sudeći po PM i porukama čitatelja ovog threada . Trudy....!!!!! otkad su objavljene njezine slike s Neerovog party-a i filmić kako štela ventile na Baotianu večina forumašđa misli samo o njoj. Danju, ali uglavnom noću.....
Slavna mehaničarka golica maštu naših forumaša..i izaziva glad za znanjem koje im ova sposobna, napredna sigurno, između , svega ostalog može prenijeti.....
Stoga Trudy ponovo u akciji - samo za čitatelje www.mojskuter.com foruma - najnoviji Trudy-in uradak pod nazivom : " Kako isisati katalizator iz auspuha i time dobiti ¸17 % više snage"
--- Kraj citata ---
:notworthy:
Agil:
hvala, hvala...zaslužio sam još jednu kacigu za ovo......
dino_sk:
--- Citat: Agil - 22 Siječanj, 2008, 22:12:05 ---hvala, hvala...zaslužio sam još jednu kacigu za ovo......
--- Kraj citata ---
koji si ti car :hail: :hail: :hail: :hail:
dino_sk:
--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 23:25:03 ---bvaaaahahahahahahaa, tis lud alaha mi :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
slazem se u potpunosti ,svaki put kad citam ovo umirem od smijeha :toothy12: :toothy9:
X-Thug:
--- Citat: speed - 22 Siječanj, 2008, 20:31:41 ---
--- Citat: black-rox - 22 Siječanj, 2008, 20:17:31 ---Evo neer je složil speedšita poslal mi je ovaj filmić da vidite kako ide ;D ;D
--- Kraj citata ---
to nije neerov skut,kao prvo ambijent snimanje,di u Osijeku ima toliko uzbrdice,
drugo skut je full crven,
trece nema kilometar sat itd.
--- Kraj citata ---
falili su na početku filmića su zabunom upisali ''not crime'' a tribali su ''crime''
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju