Općenito > Generalno o skuterima

Pomozimo Neer-u da nabavi klip

<< < (26/32) > >>

black-rox:
Evo meni treba sad skupi pare mislim ić malo na neki odmor,a nisam baš pri parama ;D

X-Thug:

--- Citat: black-rox - 20 Siječanj, 2008, 20:56:41 ---Evo meni treba sad skupi pare mislim ić malo na neki odmor,a nisam baš pri parama ;D

--- Kraj citata ---
ja bi triba kupit ka neki auto al kad ste se vec ponudili aj mi skupite za novog meklarena

igor.sb:
ja cu biti skroman

skupite mi 250 kn da si kupim jednu gumu :icon_thumright:

ako bude dobar odaziv ljudi, moze i za drugu

...posteno?

vjeko86:
evo kad budem ja kupovao gume dam ti svoju prednju još je dobra

LOL

Agil:
Dakle, klip je nabavljen. Većeras su se skupili suradnici,  mehaničari i financijski savjetnici ( onaj što pokriva lice rukama...da, to je taj kojemu je prvo palo na pamet ) . Padaju dogovori za ugradnju klipa, pada još štošta toga...nažalost .... dragi forumaši....ugradnja klipa nije jeftin posao, treba još puno toga....stoga vas pozivamo da i dalje uplaćujete, uplaćujete ,uplaćujete.....
Evo slika sa dogovora:

Da, draga forumaši...oči vas ne varaju....ova slatka plavuša s noktima i sisama je naša slavna Trudy - stručnjakinja za štelanje ventila na Baotianu i razradu raznih vrsta klipova. I ona se odlučila priključiti Neerovom teamu za ugradnju klipa

Više o njoj možete pročitati na     http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4431.0

:hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju