Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Forum naš dragi

(1/2) > >>

Punisher:
Eladio, imam jedan prijedlog s kojim bi se mnogi složili i nadam se 100%-no podržali...

Vidimo da server na kojem stoji dragi naš forum s vremena na vrijeme kašlje i radi probleme, pa... moj suggestion je sljedeći;

Da ti nađeš bolji server sa (ako treba) više prostora i boljim bandwidth-om tako da se ništa od tema i starih stvari ne briše, a mi kao članovi koji želimo da forum opstane i napreduje naravno pridonesemo tome, tj uplatimo i održavamo taj forum financijski... koliko nas je neće nikome biti problem dati par kunića godišnje.

Na taj način te lišavamo glavobolja oko brisanja starih stvari i nama bolje da se stvari brže učitavaju (iako je brzina koliko vidim na sadašnjem serveru neupitna)...

I... ljudovi što mislite ??

mrcina:
mi ne mislimo ima da djelujemo destruktivno po tebe i tvo džep.

Punisher:

--- Citat: mrcina - 15 Prosinac, 2007, 19:26:47 ---mi ne mislimo ima da djelujemo destruktivno po tebe i tvo džep.

--- Kraj citata ---
Mislim da je ipak ovo malo ozbiljnija tema, zato Mrc pls šalu na stranu  :icon_thumright:

eladio:
..slijedeci tjedan sam mislio krenuti i napokon zapoceti s prijavom udruge..

kad se udruga oformi , onda cemo misliti i o tome..

prebacivanje na brzi server i td. to ce biti onda dio programa udruge jel  :toothy3:

PS

ja sam u biti jako zadovoljan s hostingom za sad.. jako su bili brzi u slucajevima kad je bilo potrebno brzo intervenirati , a to je jos najbitnije... a sam server je u biti pitanje cijene kako si i sam rekao  :toothy11:

Punisher:
Kako forum napreduje tako i mi moramo napredovati, i u skladu s time jačati 'vezu' (no homo pls)...  :toothy3:

O kakvoj je udruzi tu riječ  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju