Tehnički kutak > Tuning skutera
Airsal Racing 70ccm minareli lc?
marin18:
Zanima me kvaliteta i snaga ovog kita,također me zanima kako bi radio na yasuni r-u i karbu 19?? https://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640879520&category1=A&category2=CAT&lang=en na koliko okretaja daje tih 12 konja???Hvala
ivanm:
to je nekakav srednji midrace ko npr polini corsa.. može radit sa r-om ali bolje bi ga iskoristio sa kakvim jačim spuhom..
marin18:
je znas mozda kakva kvaliteta klipa i nikasila,nigdje ne pise na koliko okretaja daje tih 12 ks?
radomir.g:
Klipovi su dosta mekani i hoce da lepe na mostu na izduvu..
Ako ces voziti R-a, onda bolje uzmi neki S6 Sport Pro, Italkit itd..
EDIT:
ovi novi Mahle klipovi sto se ugradjuju u te Airsal cilindre su dosta bolji od starih, ali opet postoji mogucnost lepljenja aluminijuma preko izduva.
marin18:
--- Citat: radomir.g - 03 Ožujak, 2011, 15:14:36 ---Klipovi su dosta mekani i hoce da lepe na mostu na izduvu..
Ako ces voziti R-a, onda bolje uzmi neki S6 Sport Pro, Italkit itd..
EDIT:
ovi novi Mahle klipovi sto se ugradjuju u te Airsal cilindre su dosta bolji od starih, ali opet postoji mogucnost lepljenja aluminijuma preko izduva.
--- Kraj citata ---
Trenutno me ne zanimaju kitevi sa jednom karikom.....ali ovaj kit mi izgleda dosta obecavajuce sto se tice performansi,dve karike,alu i navodno 12ks.Ali doduse znali su se i na mhr replici topit klipovi...hmmmm ko zna bas me zanima taj Airsal samo me strah probat,da se nebi kako bi rekli opeko ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju