Ostalo > Razne offtopic teme :)
problemi vezani uz logo i naljepnicu
mrcina:
misli na logo
roby44:
logo! na majici ce ipak bit vece pa nije takav problem, ali ako ne bude boljeg rjesenja onda ok, nije tako strasno. :glasses9:
r.e.!:
moram skromno primjetiti da mi novi logo foruma ne ide pod kožu... :help: :help:
eladio:
--- Citat: r.e.! - 17 Rujan, 2006, 09:35:59 ---moram skromno primjetiti da mi novi logo foruma ne ide pod kožu... :help: :help:
--- Kraj citata ---
cisto da napomenem..
prosli logo je bio napravljen s malom slikicom one vespice ako se sjecas.. onako sicusno je jos nekako izgledalo , ali cim malo uvecas vidis velike probleme s pixelizacijom slike i jos neke greskice kao sto je zadnjica vespe bez stop svjetla i slicno..
a za izradu maja i naljki treba puno veca kvaliteta same slike
ako imas tu sliku ali puno vecu ( minimum 10x10 cm ) onda ju mogu iskoristiti i napraviti taj logo ( ja sam ju trazio , ali nisam nasao )
jos ja to stignem danas rijesiti..
iako ovaj logo mi je cisto OK (meni) ..a i imam ga puno veceg formata
eladio:
--- Citat: roby44 - 17 Rujan, 2006, 08:49:24 ---logo! na majici ce ipak bit vece pa nije takav problem, ali ako ne bude boljeg rjesenja onda ok, nije tako strasno. :glasses9:
--- Kraj citata ---
logo na naljepnici ce biti velicine oko 3-4 cm , a na majici oko 7-10cm mozda nece biti uocljiv izdaleka kao ni cijela naljka, ali ce po meni biti lijep i s šarmom.. onaj tko bude pored skutera lijepo ce ga vidjeti :redface:
sta je, tu je :dontknow:
ja nisam neki dizajner i to priznam :toothy3: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju