Ostalo > Razne offtopic teme :)

problemi vezani uz logo i naljepnicu

<< < (5/8) > >>

Napier:
Mislim da je ovaj novi logo ispao i više nego dobar, jer je spoj modernog i elegantnog skutera dok je stari logo kao što si već rekao bio napravljen od malog gif-a koji je uvećan i izgledao je ko da svi vozimo vespe i lambrete. Mislim da je priča oko LOGA završena :glasses2:

r.e.!:
Ja ne mislim da je završena, poznavajući Eladia. :laughing7:
GT je trebala po meni biti okrenuta bočno, biti nekako u prvom planu.Ovako mi je logo nekako neprimjetan i nekako...  ...---...

eladio:

--- Citat: r.e.! - 17 Rujan, 2006, 22:07:46 ---Ja ne mislim da je završena, poznavajući Eladia. :laughing7:
GT je trebala po meni biti okrenuta bočno, biti nekako u prvom planu.Ovako mi je logo nekako neprimjetan i nekako...  ...---...

--- Kraj citata ---

ma to za sportski stih..

a dizajn..
a i bilo je logicno da se mora mojskuter.com jos izgraditi.. ipak smo jos mladi.. :toothy11:
a posla kao u prici  :redface:

Doomsday:
'Ebiga Elade, priprema za tisak se uči i u srednjoj, i na faksu... A dizajn te niko ne more naučit ako nemaš žicu...  :laughing7:

Logo je OK, možda se još malo bolje može prebacit iz grayscale u bitmap (štrih), a možda i ne...  :dontknow:

Sve u svemu, prolazna ocjena...  :icon_thumright:

oxio:
Eladio meni je novi logo skroz ok i nalja je super  :icon_biggrin:

Inače kod pripreme ovakvih stvari moraš vodit računa o standardima tj. logo i ovakve stvari za tisak se obično rade u vektorskim alatima poput corela ili ilustratora i boje su u CMYK formatu al dobro ovakva nalja je crno/bilo pa je ok.
Stvar je kad nešto napraviš u vektorskom programu možeš povečavat i smanjivat koliko oćeš a ne gubiš kvalitetu tj nema pikselizacije  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju