Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Free

<< < (3/12) > >>

wonderkid:
reko si da ide 62po gpsu sa rezonom to ti je negdje malo vise od 70kmh po cukici,ja bi ga ovako ostavio samo malo upicanio i vozi se ko covjek

Milos1996:
zaboravio sam da napisem,stavio sam diznu 75 i otvorio malo airbox,i sad ide 74kmh po GPSu...to je takodje oko 75 po satu,posto sam ja u mom satu pokvario oprugu i ispostavilo se da poakzuje isto ko GPS,mozda +1-2kmh...

A DREvo je jeftiniji oko 30e od sporta,ali je malossi valjda trajniji,a i standardniji,pa za DRa nema klipova,karika itd,a za malossija ima...

vanjossi:
ima klipova to ti je neka dezinformacija, a trajnost je ista, 30 € nije malo

ivanm:
inače for info za hrvate, takve skutere vozi pošta u srbiji..
standard preteča libertyja.. ne slušaj ove klince, oni neznaju šta je skuter osim runnera..
samo naprijed, udoban, skuter s velikim kotačima..
provjeri kilometražu i obavezno ležaje na radilicu nove..

Milos1996:
to sam vec zamenio,zamenio sam i radilicu...stavio sam onu od starog freeja serijsku,ona nema uospte lufta...obradio sam cilidnar na 2. specijalu,kupio novi meteor klip,i posle 250km je zalepio(pre neki dan,mislim prekljuce),evo i slika:

I vozi ih italijanska posta,mi smo jos na apncima :icon_biggrin:

A i ne obazirem se mnogo na te komentare,da mi se stvarno ne svidja nebi posle vise od godinu dana kupio jos jednog...stvarno je udoban i neunistiv...raspitao sam se ja doooobro pre kupovine...cak sam cuo da je on pravljen sa posebnim ojacanjima za postu...a inace ja vise volim tako mrsave skutere nego one sa plastikama 3m,a unutra nista...imam i kineza 4T(2007god),i iskreno,ovaj mi lepsi...

Sad planiram KIT 70cc,u kombinaciji sa TREKom bi trebalo lepo da radi...ne trazim neke vrhunske perfomanse,cisto da se malo bolje pentra uzbrdo itd...

A ako je to tacno za DR Evo onda da uzmem njega...a razlika je vise od 35e,DREvo je 10.000din+500din prox iglicasti,a psotarina besplatna...malossi sport je 13.500,+psotarina....a kurs je oko 104din/1e
Znaci razlika je oko 35e,sto nije malo...posebno ako je kvalitet i sve isto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju