Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera top speed

<< < (5/8) > >>

Kamba:

--- Citat: mara_046 - 04 Ožujak, 2011, 19:37:45 ---aj idi r50ku zavrni 164354km/h pusti covjeka da se izjasni...ne nabijaj postove bezveze...

--- Kraj citata ---

..ti su u qurcu malo......inaće ti ? na kraju rečenice znaći da je neko postavio pitanje,tak da znaš za ubuduće...frajeru..... :frajer:

mara_046:

--- Citat: Miroslav Kamba - 04 Ožujak, 2011, 19:38:54 ---..ti su u qurcu malo......inaće ti ? na kraju rečenice znaći da je neko postavio pitanje,tak da znaš za ubuduće...frajeru..... :frajer:

--- Kraj citata ---

joooooj necu nista pisat sve 5...

marin18:

--- Citat: mara_046 - 04 Ožujak, 2011, 19:37:45 ---aj idi r50ku zavrni 164354km/h pusti covjeka da se izjasni...ne nabijaj postove bezveze...

--- Kraj citata ---
lol  :o  :laughing3:

steeef:

--- Citat: Miroslav Kamba - 04 Ožujak, 2011, 19:38:54 ---..ti su u qurcu malo......inaće ti ? na kraju rečenice znaći da je neko postavio pitanje,tak da znaš za ubuduće...frajeru..... :frajer:

--- Kraj citata ---

nie mara u kur*u,ima vxra dečko i zna kaj piše...a osim vxra ima i veći motor i nie od jučer..
očito je da tuče u blokadu kaj nikak nije dobro.

probaj preštelat prijenos,svakak probaj sa težim rolicama..
jel ti prijenos seriski il imaš neki multivar?
rolice seriske ili neke druge?

edit;sad sam videl da imaš još jednu temu u tuningu.

Kamba:

--- Citat: stefek - 04 Ožujak, 2011, 20:05:59 ---nie mara u kur*u,ima vxra dečko i zna kaj piše...a osim vxra ima i veći motor i nie od jučer..
očito je da tuče u blokadu kaj nikak nije dobro.

probaj preštelat prijenos,svakak probaj sa težim rolicama..
jel ti prijenos seriski il imaš neki multivar?
rolice seriske ili neke druge?

--- Kraj citata ---
..ma sve super,al on je shvatio moj post kao provokaciju,a to je zapravo bilo samo pitanje...al sam trebo napisat još i "samo" u onom postu,da bude jasnije da je pitanje,al nisam jebiga....prvi je bio bezobrazan,tak da... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju