Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

tuning mog freeja

<< < (5/11) > >>

wonderkid:
ja sam protiv drag volan,ne izgleda nesto

ivanm:
odličan setup.. ležaj nije prosvirao radi semeringa nego nije dobro ugrađen..

ziloryder:
Nako izgled mi se nije svidio..na prvu ruku, al kad sam vidia kako ide.. :notworthy: :notworthy:

Njegov izgled motora mi baca na zamaskiranog Zika (a35 tomosa) :glasses9: Jelda malo

Milos1996:
Ma nije...tad sam prvi put sastavljao masinu,a jos nisam znao za ovaj i skuteri.org forum,onaj do variomata sam stavio da bude u ravni sa blokom,a onaj kod magneta sam za svaki slucaj nabijao koliko sam mogao,lupao sam ko sivonja...posle 450km je vrisnuo,i to bas kad sam stavio lakse rolnice,na probnoj voznji,zato sto je ostao bez podmazivanja,otiso u velike obrtaje,pregrejao se...i puko venac...venac je skroz poplaveo od temperature,dok je ovaj drugi lezaj bio normalan...

A sto se izgleda tice meni je stvarno ok,i niko mi do sad nije rekao da je ruzan,bas naprotiv,kazu da je super...al o ukusima se ne raspravlja :)

ivanm:
kažem ti da je nemoguće da semering ostane suh.. kad ga nabiješ do kraja ipak ostaje kanal do vjenca i kuglica otvoren na pola.. čak da se to i dogodi (makar je nemoguće) otić će semering a ne ležaj.. ležaj je mogo otić samo zato što si lupao po njemu (preko semeringa naravno)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju