Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

tuning mog freeja

<< < (3/11) > >>

tkala.rider:
jel mi mozes rec kako se zove ova pjesma u drugom videu.....i da super si sredio masinu   :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

dino_sk:
jarane , multivar ti treba pod hitno , jel cujes po zvuku kad prođe 80 koliko vise ode u okretaje , al to replika ta voli zato  :frajer: :frajer:

Milos1996:
Ja mislim da je to zbog podloska na variomatu,stavio sam 1.5mm da bi imao boljis tart(sad kad iz mesta nabijem pun gas jedva ga zadrzim,a bez njih se vuce do 10ak kmh pa onda tek povuce)

A pesma je ova:

Milos1996:
Kolika bi otprilike trebala da bude krajnja po GPSu kod nejga,znaci standard prenos(ustelovan,naravno :icon_tongue: )...ja kontamd a bi morao bar 90-95kmh...do sad nisam jos merio,ali ne verujem da bi mogao vise...al i ne treba mi vise...a tacno se vidi da ima snage da bez problema izgura duzi prenos,cim ode u onolike obrtaje preko 80...znaci da variomat sklopi do kraja,i onda ostalo izvlaci na obrtaje...a cim od eu vec eobrtaje snaga naglo opada...tako da bi verovatno uz multivar i duzi prenos mogao da uhvatim 100ku po GPSu...

dino_sk:
imas kratku getribu , stavi od lc verzije i onda mozda budes imao 90-95

(sad skuzih da mi je ovo jubilarni 4000-ti post  :toothy9: :toothy9: )  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju