Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Dizlo skuteri

<< < (6/13) > >>

luna500rr:

--- Citat: ivanm - 03 Ožujak, 2011, 09:18:08 ---uzmi od goldonija malog blok i pripaši na skuter..

--- Kraj citata ---

Ma zemit od tome vinkovica 21ks masinu, to ce imat snage na zadnjem kotacu kao polini evo :toothy12:

ivanm:
heheh...

skipper_2t:
meni su prijatelji u zika ulili kerozina,i on je vozia,a poslje kad su ga tili ugasit nisu mogli,cak su skinili lulicu i nije se ugasia,tako kazu sad moze li on radit bez lulice?

ivanm:
da, na petrolej radi i kad uhvati ne treba iskra.. al brzo se od detonacija pregrije i zacvika..

luna500rr:
Dizel ionako nemozes zapalit iskrom, meni je onaj tvoj 50ccm cil bio samo masan od loz ulja jer sam ga morao necim oprat od strugotina kas sam ga naturpijao i svjecica mi se mastila i nije tio zapalit...
Teoretski bi trebao radit ako je temperatura u cilindru minimalno 320 stupnjeva, 2t masina bi trebala raditi na cisti dizel ako je masina iznimno zdravas i trpi 20bari, odnosno 14:1 kompresiju... Zato sam se i zamislio kad sam vidio apn-a iz kojeg dimi abnormalno, filip mi je rekao da je ulio zabunom loz ulja, da ide malo slabije al da vozi... Opet sam se u vise navrata uvjerio da je filip lazov teski, da ga netreba shvacat ozbiljno jer mi je za isti tomos rekao da ima cilindar iz pumpe za natapanje (42mm), radilicu iz cpi-ja (chinarelli) i klip iz agrie(58) :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju