Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Dizlo skuteri

<< < (3/13) > >>

driv€r:
pa sigurno su nasuli previše ulja u gorivo i zato tako dimi.....nemože ni apenac na dizel radit i to sam probao pola benzin pola dizel i upali al nemože radit i jedva upali

cona_rab:

--- Citat: luna500rr - 02 Ožujak, 2011, 20:48:36 ---Meni je cil bio samo masan od loz ulja i skuter mi nije tio upalit nema sanse dok nisam sve rastavio i posusio, onda je upalio na zub kurble :drunken_smilie:
Meni je to isto glupo, al kako su natjerali da toliko dimi? Vidio sam i apn-a koji je nekako vozio na smjesu mjesavine i loz ulja, barem mi je tako receno, tako da sam siguran a opet nevjerjem da moze radit... Kompresija dizel masine je oko 20:1, a benzin 10:1 :dontknow:
Ako nije do toga do cega je? Moze li se napravit neki prekidac za ovakav dim :toothy10:

--- Kraj citata ---
natočili su litru ulja-litru benzine  :toothy12: :toothy12:

istipa622:
ja sam ko klinac od susjeda dobio 20 litara izmješane nafte i benzina za tomos BT-a....selo je bilo dan i noć u dimu  :frajer:

darko zip:
naspite petrolej u benzin i vidjet će te... :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Infernus:

--- Citat: darko zip - 02 Ožujak, 2011, 20:40:07 ---jeste li kad čuli kako radi jednocilindrični dizel???..koliko okretaja ima?? :laughing9: :laughing9: :laughing7:

--- Kraj citata ---

imam takvu frezu
...ko vekerica  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju