Tehnički kutak > Tuning skutera
gljiva na luni
Sever:
negdje na forumu sam pročitao da se potrošnja smanji kad se zamjeni CDI
jel tu ima istine?
animatrix:
neam pojma, mada vjerojatno za istih 50kmh neces morat drzat pun gas pa bi po nekoj logici trebao manje trositi.. kad stavis pravi cdi provjeri kakve ti je boje svjecica na punom gasu pa kao nije boje kave onda je vjerojatno do karba...
super charger:
--- Citat: animatrix - 02 Ožujak, 2011, 19:17:00 ---neam pojma, mada vjerojatno za istih 50kmh neces morat drzat pun gas pa bi po nekoj logici trebao manje trositi.. kad stavis pravi cdi provjeri kakve ti je boje svjecica na punom gasu pa kao nije boje kave onda je vjerojatno do karba...
--- Kraj citata ---
to je moj problem trebam stelat karb jer mi je svjecica ko ugljen crna!!!
al trenutno nikaj od toga jer je skuter trenutno karamboliran!!!! :'(
animatrix:
jbg onda, sastavi ga prvo pa onda nastimavaj karb.. koja je dizna u njemu? jel dirano sta? ja svoga nisam dirao, bila je dizna 68 u njemu, serijski auspuh i serijski filter.. zatvorio sam samo onaj ventil sa auspuha sto ide na usis i nisam dirao karb pa mi je bila mokra gotovo stalno, ali nije nikad puno trosio.. najjednostavnije stimanje karba mi je bilo burgija 5mm i probusit rupu na airboxu xD
robert:
ja ne znam šta vi radite i ko vam servisira te vaše lune! moja nikad ama baš nikad nije trošila više od 3,5 litre a ganjao sam je kao vrag nevinu dušu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju