Općenito > Propisi

papiri problem

<< < (5/6) > >>

R@kija:
pise i u knjizici da je odjavljen?

sad kad cu runnera regat cu pitat za to

stipe:

--- Citat: ivanm - 01 Ožujak, 2011, 17:52:55 ---prijavi gubitak knjižice al to se isto čeka..

--- Kraj citata ---

to je prije bilo, ne ceka se vise...
prije je tribalo ici i u narodne novine pa priajviti pa bla bla bla...

sad se samo prijavi gubitak i odmah se pravi druga...

stipe:

--- Citat: rakitje00 - 01 Ožujak, 2011, 20:51:14 ---pise i u knjizici da je odjavljen?

sad kad cu runnera regat cu pitat za to

--- Kraj citata ---

u knjizici mora biti ovjereno da je odjavljen. buduci da je prometna u policiji i ima potvrdu da je tamo, pretpostavljam da se na tehnickom izdaje nova, bez ikakve prijave o gubitku papira...

znaci, triba ti knjizica, kupoprodajni sa fatalija na whitea-a i kupoprodajni sa whitea na tebe i pravac tehnički...

R@kija:

--- Citat: stipe - 02 Ožujak, 2011, 07:54:14 ---u knjizici mora biti ovjereno da je odjavljen. buduci da je prometna u policiji i ima potvrdu da je tamo, pretpostavljam da se na tehnickom izdaje nova, bez ikakve prijave o gubitku papira...

znaci, triba ti knjizica, kupoprodajni sa fatalija na whitea-a i kupoprodajni sa whitea na tebe i pravac tehnički...

--- Kraj citata ---

i knjizici pise da je odjavljeno,a white ce mi poslat ugovore sa fatalitija na njega,jedino nema papira da je prometna u murji,to mi je sad jedino shebano!

mario_f15:

--- Citat: rakitje00 - 02 Ožujak, 2011, 19:53:29 ---i knjizici pise da je odjavljeno,a white ce mi poslat ugovore sa fatalitija na njega,jedino nema papira da je prometna u murji,to mi je sad jedino shebano!

--- Kraj citata ---
odi na policiju ili nazovi pa se raspitaj sta i kakao

mora postojat nacin da se rijesi....  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju