Općenito > Generalno o skuterima

Plin u skuteru

<< < (7/10) > >>

dino_180:

--- Citat: animatrix - 14 Ožujak, 2011, 14:23:19 ---pa vodik ima jos manju kaloricnu vrijednost od benzina dok je u plinovitom stanju.. da je u tekucem stanju to je druga prica, kila benzina ti je 1.35L recimo, dok kila vodika je 11200L! i kila plina ti je puno vise litara u odnosu na kilu benzina, ali problem je sto se i plin toci u litrama a ne kilama.. tako da ne dobijas jednaku vrijednost.. i zbog toga motor ima vecu potrosnju u litrama plina u odnosu na benzin.. zamisli kad bi litru benzina pretvorio u plin koliko bi dobio litara plina, i da takav benzin ubrizgavas u motor onda bi dobio dosta nizu potrosnju..

--- Kraj citata ---
pa to i je tako.benzin je tekuč onda ga frga odnosno dizna pod tlakom izbacuje kao maglicu ili paru.slično.stavljajte super sto i trosit če malo manje

M!cko46:
Meni auto kad prebacim sa plina na benzin kao da turbinu ima povuce

darko zip:
ja i neosjetim nekakvu razliku....auto mi ima 90' kw...ali znam ako slučajno moram prebaciti na benzin da mi se srce cijepa...

M!cko46:

--- Citat: darko zip - 15 Ožujak, 2011, 20:24:08 ---ja i neosjetim nekakvu razliku....auto mi ima 90' kw...ali znam ako slučajno moram prebaciti na benzin da mi se srce cijepa...

--- Kraj citata ---
Kod mene se bas bas osjeti 1.8 16v oko 111ks

marin18:

--- Citat: darko zip - 15 Ožujak, 2011, 20:24:08 ---ja i neosjetim nekakvu razliku....auto mi ima 90' kw...ali znam ako slučajno moram prebaciti na benzin da mi se srce cijepa...

--- Kraj citata ---
ma onda su ti osjetila pokvarena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju