Općenito > Generalno o skuterima
Plin u skuteru
mario_f15:
--- Citat: BilyPiton - 02 Ožujak, 2011, 15:22:20 ---ja bi to odma bacio u smeće da mi tolko torosi motor :toothy3:
--- Kraj citata ---
ako hoces da ide mora i trošit.....
BilyPiton:
pa onda is rače kupiš paravi motor a ne skuter drkat i unaprijeđivat i onda iams skuter koj ide 100 a troši 12l :jerk: nema mi logike ak očeš ić brzo kupi motorčinu a ne skuter :dontknow:
MALES SR180r:
--- Citat: BilyPiton - 02 Ožujak, 2011, 15:22:20 ---ja bi to odma bacio u smeće da mi tolko torosi motor :toothy3:
--- Kraj citata ---
a frende onda ja mogu reč da bi ja bacio odma bautijana u smeće jer mu do 20kmh,treba kolko i meni do 140kmh.... :headbang:
Kamba:
...sve ima svoje.....
dino_180:
uvjek rasprava o tome.kog ne interesira brzina i ganjanje i takve stvari kupit če neku serijalu 50 ccm da se ima odvest do dučana i birtije,a neko ko voli motore tuning brzine normalno da mu neče bit žao svakih 100km ulit 10 litara.ja sam isto bez posla nemam para pa vozim spa koji troši 10 litara i u 2 godine sam promjenio 150 radilica 1000000 ležajeva i tako dalje.i nije mi žao jer onaj osječaj kad sjednem na motor i krenem ga vozit.....neprocjenjivo.nisu svi isti i ne žele svi isto.najbitnije je kolko čovjek nešto voli i spreman je izdvojit novce za to.evo npr moj buraz ide u teretanu več 15 god i on mjesečno izdvaja 2000kn za preparate i te stvari.ja npr u životu nebi tolko novaca dao za tak neš jer ja to gledam npr 2000kn mjesečno puta 12 mjeseci je 24000kn.evo meni je to duke2 kojeg želim.(ustvari duke3 al brate 50000kn neam!)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju