Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
Kamba:
--- Citat: stjepan - 27 Veljača, 2011, 17:07:38 ---u odlićnom je stanju nema šta.. samo u njegovu getribu ide ATF ulje nikako hipenol...a i s tim L klipom bi trebao ić 65 realne kao i kod mene..al apn je strava.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...neistina... :nono: :icon_thumright:
Ivan_drifter:
--- Citat: Miroslav Kamba - 27 Veljača, 2011, 21:05:46 ---...neistina... :nono: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja dok sam imo automatika sipo sam i atf i obicno jestivo i motorno i svakakvo i najbolje mi je bio hipenol najljepse salta:/
luna500rr:
--- Citat: Ivan_drifter - 27 Veljača, 2011, 21:07:02 ---ja dok sam imo automatika sipo sam i atf i obicno jestivo i motorno i svakakvo i najbolje mi je bio hipenol najljepse salta:/
--- Kraj citata ---
Ja znam lika sto je usuo vode :toothy12:
U automatika nemore bas svako ulje, al u apn-a more bas svasta :headbang:
Kamba:
--- Citat: Ivan_drifter - 27 Veljača, 2011, 21:07:02 ---ja dok sam imo automatika sipo sam i atf i obicno jestivo i motorno i svakakvo i najbolje mi je bio hipenol najljepse salta:/
--- Kraj citata ---
..jedno je automatic a drugo APN....onda bi i u getribu od skutera išao hipenol.... :dontknow:
..u svakom slučaju APN je super očuvan,ne znam jel ima još takvig uopće,pogotovo tih godina... :drunken_smilie:
Kamba:
--- Citat: luna500rr - 27 Veljača, 2011, 21:08:42 ---Ja znam lika sto je usuo vode :toothy12:
U automatika nemore bas svako ulje, al u apn-a more bas svasta :headbang:
--- Kraj citata ---
...mogu i ljudi popit svašta,al šta je bolje to pijemo.... :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju