Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (10/85) > >>

Rox-Rab:
ja doma jos imam apn 6 sta mi je stari vozio prije 20-25 i jos uvijek vozi,tu i tamo ga natankas pa se vozis 2 tjedna sa tankom :)

al masina je nepoderiva stvarno

ivanm:
e, a ja sam napravio kilometre i kilometre sa novim tomosom apn (2003-2009) i to je živo smeće, rama je od tankog lima i hrđa, trune, savija se i puca.. mašine su kineske, lanac je ko od bicikla, sajle pucaju na 2-3000 km, ma sve ko baotian.. ma užas i užas..

luna500rr:

--- Citat: ivanm - 01 Ožujak, 2011, 09:20:13 ---e, a ja sam napravio kilometre i kilometre sa novim tomosom apn (2003-2009) i to je živo smeće, rama je od tankog lima i hrđa, trune, savija se i puca.. mašine su kineske, lanac je ko od bicikla, sajle pucaju na 2-3000 km, ma sve ko baotian.. ma užas i užas..

--- Kraj citata ---

a kosta 1000e nov...
apn je apn, nije to ko skuter dacu odnjega pravit avion, dovoljno je spustit glavu ako vec nije i zakon zakona za vozat se, ako nekapi karb ili nepreljeva plovak trosi 1,5l-2l na 100km, svako par godina prominis platine ako je onaj starinski tomos, a svake generacije u obitelji mos karike bas ako se dosta voza :toothy12:
apn je cesto sporiji od baotiana al mi je drazi od ikakvog motora jer gorivo ugl lijem od dzeparca i nevolim brzu voznju, al onaj zvuk i saltanje 4 brzine u 10m nemoze nista nadomjestit :toothy12:

ivanm:
kažem ja i frend gledali smo par tomosa, noviji su bili teške rage.. jedan 1995. godina i već je trula rama, bojana kistom, a ovaj je star 33 godine i ima prvi lak tek malo hrđav negdje.. tomosi su bili dobri od 1990. a kasnije smeće..

luna500rr:

--- Citat: ivanm - 01 Ožujak, 2011, 10:17:26 ---kažem ja i frend gledali smo par tomosa, noviji su bili teške rage.. jedan 1995. godina i već je trula rama, bojana kistom, a ovaj je star 33 godine i ima prvi lak tek malo hrđav negdje.. tomosi su bili dobri od 1990. a kasnije smeće..

--- Kraj citata ---

mislis do 1990? ljetos sam bio na bausteli i u jednog lika u biorinama ili tijarici nesicam se di, vidio sam tomosa 1973.g, imao je sve nasebi i izgledao je bas ko nov... sjeo sam najega, nije paljen sigurno 10g, trebalo bi mu prominit sajlu kumpluga, gasa, napumpat gume i vozio bi garant...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju