Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (84/85) > >>

zvonkec92:

--- Citat: monph2 - 14 Lipanj, 2015, 18:38:37 ---
--- Citat: zvonkec92 - 14 Lipanj, 2015, 16:10:11 ---http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,101483.0.html

--- Kraj citata ---
ako je bilo namjenjeno meni, ne mogu vidjet ;)

--- Kraj citata ---
iskra 12V80W za tomosa ;)  ako neko pozeli tjunirat ja bi se toga rjesio jer niti svog ne vozim a kamoli da tuniram.

monph2:
Imam doma pola dućana, jednog tomosa sređenog za regu, ali sam odustao od toga, nije mi više "IN"....
Sve sam sredio, priredio, složio i nisam imao novaca za registraciju i sad me više ne zanima, hoću ga prodat jednostavno...

Tomy_Ri:

--- Citat: Aprilia97 - 14 Lipanj, 2015, 14:22:01 ---Znam da nije,vidim i sam po forumima,ali uzeo bi 6icu pa me zanima sta bi se moglo napraviti na njoj da to ide,pa nek i traje 1000km samo nek ide,neki prijedlog dal bi se dalo šta od nje napraviti?

--- Kraj citata ---

Ako već hoćeš da ti lijepo ide, uzmeš ramu od 6-tice,nabaciš gore ctx il e90 makinu i eto..ctx makine se daju nać za 1500-2000kn ovisno o stanju, e90 ćeš malo teže nać..dosta ti je i bt makina, malo kanale dirneš i eto..onda kasnije bt vilice,bt felge..  :icon_thumright:

anabellas:
Onakvu plavu 15icu ganja neki decko svaki dan ga vidim po zagrebackoj.
Te petnajstice u serijskom stanju ispravnom idu puno bolje od skutera serijakih , stvarno kidaju kad se zavrte.
Deni nemoj mislit da je tomos lakse tunirat od skutera , ima tu puuno vise zezancije :D

Dinovx98:
S tomoson sam se dosta ne*ebo u zivotu,moj prijedlog da traje i ljepo radi(normalno i budzez):

-cyl na 39,5 (ako imate mestra i klip sve skupa nekih 250-300kn)
-5 brzinu ako nema
-Org ispuh skratit 10 cm izvadit prigusivace i uzet debele mreze narolat krug i ubacit da nije buvan puno
-Karb 14
-kanale polirati
-Glavu skalati za 1mm
-Prijenos 13 ako imate kila ko i ja 12 :D

Eto radi,pali ko mina napolju i meni najbitnije traje
;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju