Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
zvonkec92:
proklet dan bio kad sam to sranje doma dopeljo. za nekog penzica je dobar al meni je to preslabo i presporo. kad se i naturpija trajnost se nemre ni blizu usporedit sa naturpijanom masinom od skutera..
isprobao sam razne omjere prenosa i kako god okrenes prva brzina mu ispada prespora u odnosu na drugu. eno onaj moj stoji vec mj dana raskopan, a regan.
Tomi_ZG:
Ne uopće nisam reko koji si to k**ra* dopeljo doma,stvarno koliko si para potrošio na te krame mogao si i hayabusu kupit
SF2 Freak:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Svibanj, 2015, 14:44:07 ---proklet dan bio kad sam to sranje doma dopeljo. za nekog penzica je dobar al meni je to preslabo i presporo. kad se i naturpija trajnost se nemre ni blizu usporedit sa naturpijanom masinom od skutera..
isprobao sam razne omjere prenosa i kako god okrenes prva brzina mu ispada prespora u odnosu na drugu. eno onaj moj stoji vec mj dana raskopan, a regan.
--- Kraj citata ---
Vidiš a lijepo smo ti govorili Tomi i ja kani se smeća ali neeeee to će ubijati. Pfff na romobilu sam brži. Ta kanta fakat nejde , naturpijaš ga kolko god može i onda se raspadne ahahhaha. JEdino ciganima volja zbog hrpe željeza. :laughing1: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:
Tomi_ZG:
Žali bože para,ja za to nebi dao ni trećinu te cifre,ubiti nebi ga u garaži ni džaba
SF2 Freak:
Pa nebi ga ni džabe imao baš to. Koji će mi to K****. NIje ni za do dućana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju