Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (70/85) > >>

Kamba:
...ajde da te čujem koliko ih se navozalo s E90 a da nisu nikad imali problema s blokovima recimo....premali dosjedi ležajeva a i ležajevi sami za tako jaku mašinu....iste ležajeve ima Apn sa 2 konja i E90 sa neznam 8 konja valjda....svi oni idu ok,ali su kvarljiva roba i to se zna...ovi novi APN-ovi su čista kina i kvaliteta je nula..... :icon_thumright:

stjepan.coha:
Ma znam kvari se da,al kad se slozi kako spada..treba ulozit da se kupe malo bolji lezajevi,vecina ih trazi najjeftinije i onda se dobije k,isto tako i za skuter..nemres kupit nkj jeftino i ocekivat da ce bit dobro ...vjerujem da se slazete s tim.

Kamba:
...je da,u pravu si...kupiš kvalitetan ležaj i s njim problema nemaš....no svejedno imaš problem što odlaze dosjedi ležaja u blokovima..i to na svakom,baš na svakom do zadnje su ti dosjedi u kur*u.... :icon_thumright:

qutip:
Imao sam 15 SLC sa mašinom od E90, generalno uređenom.
Prijenos 15/32 elektronsko paljenje s malim magnetom, delorto 24 mm i standard auspuh.

Po satu od E90 sam ga mogao bez greške u 5 razvrtit do 120 koliko joj i piše i to realnih 110 km/h mjereno sa GPS-om

Ako laže GPS, lažem i ja...

I varate se da su kočnice loše. Novi doboši i nove pakne čine svoje.

denis...:
ajmo malo pogledati iz koje godine je ta tehnologija na tomosu...nije sve u brzini...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju