Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
giannelli:
koliko ja znam postoji rezo spuh za tomos, MF power tako nekako se zove, ima za narucit u hr ja mislim. neki momci iz moje okolice su to kupovali al mene tomos ikad nije previse zanimao pa ne znam jel stvarno nesto poboljsa? :dontknow:
Kamba:
..postoji kit za Tomosa....ali za Automatica...Airsal 65 ccm....
HondaX8rs:
Ima i za apn-a uz malo prerade :laughing7:
A za ovaj MF ima ga da ali nista posebno nije ,jedino cobra kazu ljudi da je ok,MF3 ti ima dosta veliku rupu u rezonanciji pa trebas motor stalno tjerati u iber,imam i MF2 on ti je ok vuce od nule nema rupe do nekih 11-12000 rpm je ok na mjestu :icon_biggrin:
a za malo vise obrtaja imas onaj kalkulator za izracunaci u napravis si homemade spuh po zelji :icon_thumright:
Beneli:
--- Citat: giannelli - 31 Srpanj, 2012, 22:10:52 ---koliko ja znam postoji rezo spuh za tomos, MF power tako nekako se zove, ima za narucit u hr ja mislim. neki momci iz moje okolice su to kupovali al mene tomos ikad nije previse zanimao pa ne znam jel stvarno nesto poboljsa? :dontknow:
--- Kraj citata ---
kad prije cara viljuškara?
--- Citat: Kamba - 31 Srpanj, 2012, 22:30:09 ---..postoji kit za Tomosa....ali za Automatica...Airsal 65 ccm....
--- Kraj citata ---
pa i nije baš neki kit za 65 cc slabo to ide
nema puno okretaja ,uz deltro 15-16 ne vuče puno goriva, taman da imaš neki pristojan moped to se nemože nazvati friziranim motorom
ovo je pravi kit za tomosa
HondaX8rs:
..postoji kit za Tomosa....ali za Automatica...Airsal 65 ccm....
[/quote]pa i nije baš neki kit za 65 cc slabo to ide
nema puno okretaja ,uz deltro 15-16 ne vuče puno goriva, taman da imaš neki pristojan moped to se nemože nazvati friziranim motorom
Zasto slabo :icon_scratch:
80-85 uhvati bez problema uz manje dorade,a sa 15 pije 2,5-3L . :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju