Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (62/85) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: noky007 - 13 Lipanj, 2012, 12:07:28 ---Bezi od toga ,mnogi su ga bezuspjesno pokusavali ustimat i nije to to.
Treba ga odma na 38.5 prehonovat jer je tolerancija banana,ubacit barem Meteora unutra i one kanale doradit,jer je odljev koma.
Po meni bolje uzet bt cilindar do 40mm,nanovo ga prehonovat,bolji auspuh gore stavit,dellorto 19-22mm i vozit se ok.

--- Kraj citata ---
imam doma nekakvi cilindar veliki sa kosim usisom, nezz od kojeg je to tomosa.. to sam isto mislio bušit na 40 i stavit L klip, imam elektronsko paljenje i BING 18.. to bi valjda onda trebalo ić donekle OK..

koji bi spuh bio najbolji za tomosa.. :S

mislio sam MF Power al više je nemogue nač novog il nekog polovnog a da nije več rezan il sav izjeban... :/

Zika:
mf power bi super sjeo,al iso bi ti on i sa laserom i masterom,mf  sad nac u donekle dobrom stanju je jako tesko,cak i na tomos forumu ih je jako malo ...

zvonkec_92:

--- Citat: Zika - 13 Lipanj, 2012, 12:48:02 ---mf power bi super sjeo,al iso bi ti on i sa laserom i masterom,mf  sad nac u donekle dobrom stanju je jako tesko,cak i na tomos forumu ih je jako malo ...

--- Kraj citata ---
ma ja budala propustio priliku za 200kn mi frend davo NOVI i reko šta če mi onda me to nije zanimalo... sad sam se opet zaželio tomosa, slažem sve od početka pa ono,, sad kad treba sad nemogu nač..

noky007:
Mf3 na tu masinu super sjedne,mada laser isto nije los al trebalo bi preuredit top i stavit deblji stinger(sa puno rupica i nagurat vunu u top jer inace prdi za popizdit)  :icon_biggrin:
Dobra bt makina potegne 100-tku po onom bt satu(realno 80-85) sam tak .
Al je potrosac 4-5l je normal ak ju se spana cijelo vreme  ;D

Dino46:
videl sam da ima u ponudi na tomos forumu u ok stanju MF power auspuh, pa malo pogledaj. Cijena je ako se ne varam oko 300kn bila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju