Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
Kamba:
........ti koji znas o Tomosima,a vidi se da znas,to sigurno nisi rekao....vidio sam ja uzivo u Novoj Raci kako lik turira Apn-a do 18 tisuca okretaja.....cilindar od petaka naravno....zlo j#bote.... :icon_thumright:
File 80:
od tih 18 na leru u vožnji jedva 11!! a ovo za junior cilindar da ide do 20 su priče za malu djecu,ovaj junior s videa nemože bit uštelanije,nezz što misliš pod to da treba uštelat dobro karb..imam ja junior na bt-u,bingač 18 slh,39.5l klip,,vrti realno oko 11 .. bio je i bing 21 gore od cete..snjim je vjerujem i do 12 i nešto..brzina se kreće realno oko 90 s tim da original bt ide 80 85!! za 100 postić s petkom treba dosta turpijanja i mnogo još čega uz to..a ne 42 i po klip i da će ić 170 :headbang:
Ruff Ryder:
decki jel pase E90 masina na apna ?
jel to ide jace od nabrijanog apna sa SL 15 cilindrom spuhom karbom vecim itd ?
Kamba:
--- Citat: Ruff Ryder - 22 Veljača, 2012, 18:59:02 ---decki jel pase E90 masina na apna ?
jel to ide jace od nabrijanog apna sa SL 15 cilindrom spuhom karbom vecim itd ?
--- Kraj citata ---
...mašina ide gore na šaraf,jedino ne znam kako uglavit karb.... :icon_biggrin:
...to je poprilično jaka mašina i na APN rami bi to išlo dosta preko 100...ovisi o težini vozača a i o samoj mašini,kakva je..... :icon_thumright:
Ruff Ryder:
--- Citat: Kamba - 22 Veljača, 2012, 19:15:05 ---...mašina ide gore na šaraf,jedino ne znam kako uglavit karb.... :icon_biggrin:
...to je poprilično jaka mašina i na APN rami bi to išlo dosta preko 100...ovisi o težini vozača a i o samoj mašini,kakva je..... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
npr ona kaj se prodaje za 1600 kn na forumu jel to oke stanje ?
kak stoji sa dijelovima deva ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju