Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (54/85) > >>

noky007:
Sad ste vi nasli usporedivat tehnologiju iz 70-ih ih super moderne masine  :notworthy: :notworthy:  :toothy10: :toothy10:

Dobar bt dere serijala svaki skuter i to je jedino posteno i usporedit u cijeloj prici ,oba 50ccm i gas  ;D
Nikakvi kitevi auspuhi kurci palci ,one price serijala nrg mi ide 100 po vuri su smijurije  ;D

Bez uvrede imam doma i tomose od matika serijskog,jednog nadrkanog na 65ccm, atx sa bt masinom,atx-a sa kitom isto ko na matiku,i bevrlija 250,al sam samo realan kaj se tice brzina i svega.
7 banki je puno i treba dobar skuco da postigne tu brzinu,ovi svi poluproizvodi do 10k kn idu u prosjeku oko 60-ak km/h ,ima i test na netu.

http://motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T070/070UT_SkuteriDo10000kn.pdf

salej600:
E tako je  :icon_thumright:

doritos:
Trenutni usisavac ce ici 246mph do skuter mitinga
jbg,tu na tastaturi svi mogu voziti ferrarije, cbrke i da kazu da idju 200mph s mesta XD
biti ce skuter miting u KC kolko sam skuzio pa eto vam prilike da dopeljate tomose, puchove i limex 3000GT tacke iz vrtnog centra na mlazni pogon :)

steeef:

--- Citat: doritos - 03 Siječanj, 2012, 11:59:47 ---Trenutni usisavac ce ici 246mph do skuter mitinga
jbg,tu na tastaturi svi mogu voziti ferrarije, cbrke i da kazu da idju 200mph s mesta XD
biti ce skuter miting u KC kolko sam skuzio pa eto vam prilike da dopeljate tomose, puchove i limex 3000GT tacke iz vrtnog centra na mlazni pogon :)

--- Kraj citata ---

di to?

Dino46:
mislim da nije misli na koprivnicu  :icon_thumright:

a ako je, onda je to ono kaj je svake godine u centru  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju