Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (52/85) > >>

salej600:
Nema tu skužiš. Ili znaš ili neznaš. Dok skužiš trka je gotova.
Jesi ikad gledao street race i vidio kolike su razlike u izlaznim brzinama. Motori isti, a razlike velike.
Bio Gajs kod nas u OS na street race. On je po meni inače najbolji i najjači vozač uličnih utrka i naravno svaka mu čast, ali na 400 m dečki ga odrežu samo tako, a ima brži i jači motor.

Sad ti vidi jel ja to uzdižem u nebesa

Drnda:

--- Citat: salej600 - 01 Siječanj, 2012, 17:49:43 ---Nema tu skužiš. Ili znaš ili neznaš. Dok skužiš trka je gotova.
Jesi ikad gledao street race i vidio kolike su razlike u izlaznim brzinama. Motori isti, a razlike velike.
Bio Gajs kod nas u OS na street race. On je po meni inače najbolji i najjači vozač uličnih utrka i naravno svaka mu čast, ali na 400 m dečki ga odrežu samo tako, a ima brži i jači motor.

Sad ti vidi jel ja to uzdižem u nebesa

--- Kraj citata ---
prijatelju, ne kupujes motor i direkt iz salona na trke... onaj tko ima mozga skuziti ce bilo za auto ili motor, u kome rasponu mu je najveca snaga i kad se salta da bi se vratio u optimalne okretaje... to steknes u nekome kratkome vremenu, a ne na trkama.... neces valjda saltati auto na 2500rpm u vecu ako znas da mu je najveci okretni moment na 4000rpm, a najveca snaga na 6800rpma... zna se da ces ga odrzavati sto blize max snazi

luna500rr:
ma koje posrano šaltanje to je elektronik nije R1 da ima neke filozofije :laughing6:
mz koji je triput jaci mozes saltat kako os uvik slicno ide :toothy11:

Drnda:
ma kad je vec pocea u tome smjeru.. na tomosu stvarno se ne osjeti ako za 500 rpma falis, jer ionako neide... ajde da je motor od 30ks ili vise, tu se mora osjetiti vec, ali 15ak ks ili manje, ionako ne ide nikako  :toothy11:

BilyPiton:
zavisi iz kojeg referntnog sustava gledas dal ide ili ne , ako gledas u odnosu na r1 onda nejde :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju