Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (40/85) > >>

Iwo SR Tuono:
Jel ovo mojskuter forum il okupljanje kretena sa prostora bivsih jugoslavenskih drzava?  :dontknow: :hello:

igor.sb:
iz prve ruke sam dozivio kako sr172 zaribava zbog puknutog mikroremena, pri samom ulasku u osijek

iako je bio onaj glupi zvuk zaribavanja, sami sebe smo uvjerili da je nestao bez goriva  :laughing7: :laughing7:

nakon 10min guranja do benze, pali odma i vozi dalje, kroz cijeli osijek samo gas, voznja tu vecer, i jos narednih par dana, pa na tehnicki

dokle god motor nije bio pod opterecenjem (bez suvozaca) isao je najnormalnije

nakon 5 dana voznje, cim se netko natakari odozada cvika nakon koji km, skidaj glavu unutra nis strasno, vidi se da je ribao

cilindar naravno vozi dan danas, al mu je sve teze i teze

vjerovbatno ga je spasavala 25ice i konstantni visak goriva

na serijskoj 150ki isto, ali nije mogao tako puno prelaziti, s dvojcom, cvika svakih 200m, al uredno pali na prvu

cak mi je jedan kolega pricao kako je pol dana se vozio laganini na spu, isto puko mikro remen, glavno da ga ne teras u okretaje, ide al ne cvika

alu tj nikasil je ipak malo izdrzljviji od gusa

Matej28:
to sad usporedjujes sr-a i tomosa ? :D

Drnda:
ti to ozbiljno il se zajebajes.. dozivio sam puno putaa da vidim kako riba nakon 100 metara bez ulja ili s malim postotkom
cak i sa dvotaktolom umjesto ULJA normalnog

luna500rr:
meni je jednom osta bez ulja a nije cvikala termgrupa, al je radilica dobila po svim lezajevima, pogotovo po dosjedu iglicastog, zato mi sad skut neide qurca i zato mi se bolcen vrti u klipu umisto u klipnjaci :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju