Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
_r0bi_:
--- Citat: KEEWAY - 15 Kolovoz, 2011, 22:41:51 ---sta je tu cudno, vozio sam i ja svoga bez ulja (10-15km) , jest da je losije isao al je isao, vozio i skuter bez ulja pa mi nikad nije zaribao
--- Kraj citata ---
toooo majstore :icon_thumright: samo vozi bez ulja,ulje su izmislile budale koje nemaju pojma o 2T masinama :omfg: jadni ti motori koje ti vozis :rip:
KEEWAY:
--- Citat: Kamba - 15 Kolovoz, 2011, 22:45:21 ---..ja ču počet psovat....jel ti pušiš šta sine....daj meni malo.... :icon_biggrin:
....j#bote nemožeš preć jebeni kilometara bez ulja da motor ne cvikne momentalno,alo šta pričaš kolega......neke moš ponovno upalit,nekima pukne klip....ovisi kakve sreće imaš...ajd ne lupetajte gluposti i ne širite dezinformacije,neko če vas poslušat pa če samo do benze otić sa čistim gorivom,odnosno pokušat otić.... :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
pušim sve što se može pušit (osim qraca :hmh:) izgleda da ti nisi probao, moj automatic je pretrpio sve i svasta i dan danas pali i ide
KEEWAY:
--- Citat: _r0bi_ - 15 Kolovoz, 2011, 22:49:13 ---toooo majstore :icon_thumright: samo vozi bez ulja,ulje su izmislile budale koje nemaju pojma o 2T masinama :omfg: jadni ti motori koje ti vozis :rip:
--- Kraj citata ---
vozim kad se nema ulja a treba otic nekam
Kamba:
--- Citat: KEEWAY - 15 Kolovoz, 2011, 22:50:17 ---vozim kad se nema ulja a treba otic nekam
--- Kraj citata ---
..ček samo malo.....i dalje stojiš iza toga da 2t motor voziš bez ulja..... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!
KEEWAY:
--- Citat: Kamba - 15 Kolovoz, 2011, 22:53:42 ---..ček samo malo.....i dalje stojiš iza toga da 2t motor voziš bez ulja..... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!
--- Kraj citata ---
kad nisam imao ulja a trebao sam hitno nekam otic, onda sam vozio bez ulja. kuzis??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju