Tehnički kutak > Tuning skutera
NECE SE GASI
gun_rider:
--- Citat: phantom - 14 Prosinac, 2007, 21:39:24 ---a kako gubi kontakt ne kuzim stvar je u tom da nece odvoji kontakt pa da ugasi??
--- Kraj citata ---
Provaj ištekat jack od brave pa možda i skužiš zašto.
Uglavnom pogledaj taj jack jel ti negdi gubi kontakt i malo bravi pročačkaj, nešto ti se rasklimalo, zahrđalo...malo ga kontakt sprejem :icon_thumright:
Fare:
Tako se i meni dogadjalo, isto se nije hito na kljuc ugasiti. I tako je bilo sve dok nisam promjenio kabel od bobine do svjecice i stavio novu svjecicu, jer sam po mraku primjetio da mi onaj porculanski dio svjecice svjetli plavo cim dodam gas. E sad sta je od tog dvoje bilo problem, ne znam ali to se vise nije dogadjalo.
Punisher:
Kao prvo pogledaj kontakte, a onda dalje traži problem, mislim da je najvjerojatnije do brave.
Mr J:
--- Citat: To3cutter - 14 Prosinac, 2007, 22:09:35 ---Svjecica toplinske vrijednosti vece od preporucene zna biti problem, takodjer ako je motor zracnog hladjenja kod pregrijavanja se nece ugasiti. Frend je imao Ficu i nalili smo u tank booster za benzin koji koriste na trkama kartinga. Nije ga mogao ugasiti niti kad smo skinuli kablove sa svjecica, jos je radio neko vrijeme, dolazilo je do samozapaljivanja smjese. I na MZ250 mi se to dogadjalo kad bi se pregrijala.
--- Kraj citata ---
To nesto kao dizel onda... :sign020:
Smijesno ali istinito... :icon_thumright:
To3cutter:
--- Citat: Mr J - 15 Prosinac, 2007, 11:10:53 ---
--- Citat: To3cutter - 14 Prosinac, 2007, 22:09:35 ---Svjecica toplinske vrijednosti vece od preporucene zna biti problem, takodjer ako je motor zracnog hladjenja kod pregrijavanja se nece ugasiti. Frend je imao Ficu i nalili smo u tank booster za benzin koji koriste na trkama kartinga. Nije ga mogao ugasiti niti kad smo skinuli kablove sa svjecica, jos je radio neko vrijeme, dolazilo je do samozapaljivanja smjese. I na MZ250 mi se to dogadjalo kad bi se pregrijala.
--- Kraj citata ---
To nesto kao dizel onda... :sign020:
Smijesno ali istinito... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja ti velim kaj sam vidio svojim ocima. Popeo sam se sa MZ na Japetic, pilao je gore u prvoj drugoj po makadamu, prije like 15 godina i nije se kurva htjela zgasit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju