Sportski kutak > Sve vezano za utrke

NOVA RAČA 22.05.2011

<< < (26/42) > >>

Pupo:

Vamo svi neke crvendače voze, a gami iza vreba ko smrt na svom KF rejsingu. Jedino ova žuta jakna malo kvari dojam xD

Jump33r:
Vidin bija je dobar odaziv, neka neka.  :headbang:

_r0bi_:

--- Citat: Jump33r - 24 Svibanj, 2011, 20:23:06 ---Vidin bija je dobar odaziv, neka neka.  :headbang:

--- Kraj citata ---

...odaziv je bio jakoooo dobar jedino malo vise skutera da je bilo  :redface:  al jbga kontam da je publike bilo vise neg prosli put  :laughing7:

zich:

--- Citat: _r0bi_ - 24 Svibanj, 2011, 21:49:53 ---...odaziv je bio jakoooo dobar jedino malo vise skutera da je bilo  :redface:  al jbga kontam da je publike bilo vise neg prosli put  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Da je vise skutera vozilo ili da je bilo vise gledatelja koji su dosli sa skuterima???

Po meni je bilo i previse skutera na stazi, a nisam bio pretjerano brz, tako da je dosta smetalo, ali nema veze.

Jump33r:

--- Citat: zich - 25 Svibanj, 2011, 00:32:24 ---Da je vise skutera vozilo ili da je bilo vise gledatelja koji su dosli sa skuterima???

Po meni je bilo i previse skutera na stazi, a nisam bio pretjerano brz, tako da je dosta smetalo, ali nema veze.

--- Kraj citata ---

I meni se to cini. Gledan ja video od gumenog i nije mi jasno sta se ovi ostali vucu po stazi, jos ga pustaju da ih pristigne.  ;D

Na kraju ih je 10 vozilo rejs, a drugi su razgledavali i smetali.  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju