Sportski kutak > Sve vezano za utrke
NOVA RAČA 22.05.2011
Pupo:
Vamo svi neke crvendače voze, a gami iza vreba ko smrt na svom KF rejsingu. Jedino ova žuta jakna malo kvari dojam xD
Jump33r:
Vidin bija je dobar odaziv, neka neka. :headbang:
_r0bi_:
--- Citat: Jump33r - 24 Svibanj, 2011, 20:23:06 ---Vidin bija je dobar odaziv, neka neka. :headbang:
--- Kraj citata ---
...odaziv je bio jakoooo dobar jedino malo vise skutera da je bilo :redface: al jbga kontam da je publike bilo vise neg prosli put :laughing7:
zich:
--- Citat: _r0bi_ - 24 Svibanj, 2011, 21:49:53 ---...odaziv je bio jakoooo dobar jedino malo vise skutera da je bilo :redface: al jbga kontam da je publike bilo vise neg prosli put :laughing7:
--- Kraj citata ---
Da je vise skutera vozilo ili da je bilo vise gledatelja koji su dosli sa skuterima???
Po meni je bilo i previse skutera na stazi, a nisam bio pretjerano brz, tako da je dosta smetalo, ali nema veze.
Jump33r:
--- Citat: zich - 25 Svibanj, 2011, 00:32:24 ---Da je vise skutera vozilo ili da je bilo vise gledatelja koji su dosli sa skuterima???
Po meni je bilo i previse skutera na stazi, a nisam bio pretjerano brz, tako da je dosta smetalo, ali nema veze.
--- Kraj citata ---
I meni se to cini. Gledan ja video od gumenog i nije mi jasno sta se ovi ostali vucu po stazi, jos ga pustaju da ih pristigne. ;D
Na kraju ih je 10 vozilo rejs, a drugi su razgledavali i smetali. :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju