Sportski kutak > Sve vezano za stunt
kako najlakse na zadnju
*JOHNSON*:
Evo primjer moj motor.Vozac je lik koja je malo veca budala za te sheme :D.Po zvuku mozes viditi al i moras osjetiti motor pokusavo sma par puta ali slabo uvjek.Znaci kad das ful gas i moras ga osjetiti da on oce povuc svom snagom i onda ga cupnes tj povuces prema nazad i drzis lagano kad krene vuci u stranu samo nogu izbacis.
luna500rr:
--- Citat: Aprilia97 - 21 Ožujak, 2012, 21:12:01 ---Ja mogu dugo na bicikli,sad mogu ulovit nekih 30-ak metara,prije sam mogo i 50,ali sam bio slomio nogu i presto sam :happy8:
--- Kraj citata ---
ja na bicikli mogu kilometar hahaha.. dok mi ne opadne ruka ili noge :toothy11:
zvonkec_92:
ja mogu na biciklu dost na zadnjem.. a na skuteru nikako..ide on na zadnji al ja to neznam držat.. jedino kaj znam vozit na zadnjem je Tomos automatic :)
karzy:
--- Citat: zvonkec_92 - 22 Ožujak, 2012, 08:43:40 ---ja mogu na biciklu dost na zadnjem.. a na skuteru nikako..ide on na zadnji al ja to neznam držat.. jedino kaj znam vozit na zadnjem je Tomos automatic :)
--- Kraj citata ---
također :hmh:
OUC AIR:
--- Citat: zvonkec_92 - 22 Ožujak, 2012, 08:43:40 ---ja mogu na biciklu dost na zadnjem.. a na skuteru nikako..ide on na zadnji al ja to neznam držat.. jedino kaj znam vozit na zadnjem je Tomos automatic :)
--- Kraj citata ---
pa tomos ti moze pomoc samo da se nabrijes :toothy10: i da pobjedis strah :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju