Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner 70cc gusi se na pocetku i gasi se na minimumu

<< < (2/3) > >>

R@kija:
e da ne otvaram temu,vi koji imate malossi sport na piaggiu sa 17.5 frgom(sa kutijom zraka),koji je provjeren setup karba?

massi:
kako sad rijesit taj problem inace sta se tice ostalog setup je prebolestan vuce ide i sve samo me zajebava taj minimum i kad ocu krenut sta se kao ugasi kad to rijesim ja sam na konju  :toothy10:

massi:

--- Citat: rakitje00 - 26 Veljača, 2011, 22:28:22 ---e da ne otvaram temu,vi koji imate malossi sport na piaggiu sa 17.5 frgom(sa kutijom zraka),koji je provjeren setup karba?

--- Kraj citata ---
dok sam imao to bilo je veliki airbox red sponge igla a22 klipic na sredini, glavna dizna 82 smjesa zraka krug i (2/3 znaci između pola kruga i cijelog kruga)

R@kija:
ja imam mali filter,racunam oko 78 al ono ak neko imo provjerno tak sa malim filterom red spongeom i orginal 17,5

massi:

--- Citat: rakitje00 - 26 Veljača, 2011, 22:34:05 ---ja imam mali filter,racunam oko 78 al ono ak neko imo provjerno tak sa malim filterom red spongeom i orginal 17,5

--- Kraj citata ---
a tako nekako od 76-80 diznama se provaj igrat jer neznam tocno

--- Citat: 3alfa3 - 26 Veljača, 2011, 22:16:55 ---Kad naglo das gas sa minimuma, onda vecina goriva dolazi iz ler dizne i zato te zeza. Tek kad karb zbog smanjenog tlaka pocne vuc na glavnu diznu, onda ler dizna prestaje imat glavni utjecaj. Klipic je nesto izmedju po utjecaju. On je bitan odprilike od 1/8 do 1/3 otvora gasa

Da

--- Kraj citata ---
3alfa3 a da se proba sa manjom diznom glavno bi rijesio taj problem ko zna ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju