Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Aprilia sr r

<< < (2/8) > >>

dino895:
Bil li pomogla možda samo veća dizna a ne karburator 19...da ga sad ne vraćamo bezveze...ed došao je kit,karb i gljiva...ješ smo to prvo naručili a ovo drugo još nismo ali bi trebali za par dana pa zato i želim predloge da vidim što vi mislite....
Možda bi i uzeli mhr kopletan kit...nebi bilo loše ali se moram dogovorit sa frendom :icon_thumright:

seba:

--- Citat: frki22 - 26 Veljača, 2011, 17:10:07 ---karb obavezno 19-ica
i ostalo na masini je ko bog

ja bi u prijenos predlozio da satvite mozda - malossi MHR Overrange kompletan kit (vario, remen, polutke i crveni centralni) - skupo je ali mislim da bi se izvuako maximum iz ovog kita

kuplung moze bi i ovaj, zvono mozda RMS wingbell

ako se stavi overrange kit u prijenos - produljenje getribe sigurno od 20-25 %

neznam dali ova aprilija ima hladjenje prijenosa, ako nema izbusiti deklo ili kupiti top performances deklo sa hladjenjem

da nisi malo pretjerao 20-25% duzi prijenos? pa nece imat to snage za razvrtit to...
po meni ce original prijenos bit uredu,ili ga nesto malo produzit.. mada ja nebi... ali opet ovisi jer se vozi po slavoniji po ravnome ili gorski kotar po uzbrdom..
overrange je dobar,ali ja nebi stavlja na base kit jer se mozze i za puno manje para to dobro postelati.. ali ako imate para zasto ne...
karb bi 19 bio dobar.. mada ce i 17,5 bit ok... samo tu vidim da si napisao da si narucio karb,pa sta nema nova srka original 17,5 dellorto gore?

--- Kraj citata ---

frki22:

--- Citat: seba - 26 Veljača, 2011, 17:52:04 ---

--- Kraj citata ---

sta nije ovo nesto vise prema midrace kitu sa jednom karikom? ili sam se ja zabunio, naravno ako je base kit sa dvije karike onda se moze proci jeftinije kod prijenosa i bez produljenja

pralas:

--- Citat: frki22 - 26 Veljača, 2011, 18:21:02 ---sta nije ovo nesto vise prema midrace kitu sa jednom karikom? ili sam se ja zabunio, naravno ako je base kit sa dvije karike onda se moze proci jeftinije kod prijenosa i bez produljenja

--- Kraj citata ---
ti si se zabunio
ovo je alu kit jedna karika ali jos uvijek base klasa,1-2ks jaci od polini sporta...

seba:

--- Citat: ivan pralas - 26 Veljača, 2011, 18:25:40 ---ti si se zabunio
ovo je alu kit jedna karika ali jos uvijek base klasa,1-2ks jaci od polini sporta...

--- Kraj citata ---
tocno tako..
to je jaci base,ali nista prejako da treba ne znam sta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju