Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Aprilia sr r

<< < (7/8) > >>

dino895:
Nemoj meni želit puno kilometra sa tim setupom jer to nije moj skut nego od Davora...kontaš... :icon_thumright: ali isto hvala  :)

cona_rab:

--- Citat: dino895 - 02 Ožujak, 2011, 21:50:53 ---Nemoj meni želit puno kilometra sa tim setupom jer to nije moj skut nego od Davora...kontaš... :icon_thumright: ali isto hvala  :)

--- Kraj citata ---
onda želim njemu to.a mogu mu poželit da mu se raspadne nakon 10 km ako to želiš  :laughing7: :laughing7:
dečki nadam se da znate ča činite,skup je to sport  :toothy12: :toothy12:
a za svaki slučaj stavite karbonske usisne lamelice,ako ih niste dobili sa kitom  :dontknow:,da ove druge slučajno ne puknu i ne naprave neko sranje

dino895:
Daj plzz...objasni mi malo što se može dogodit ako puknu ove seriske lamelica... :dontknow:

M!cko46:

--- Citat: dino895 - 02 Ožujak, 2011, 22:22:08 ---Daj plzz...objasni mi malo što se može dogodit ako puknu ove seriske lamelica... :dontknow:

--- Kraj citata ---
karbonske se istope pa procu bez problema dok ove serijske malo teze mogu da naprave stetu

pralas:

--- Citat: dino895 - 02 Ožujak, 2011, 22:22:08 ---Daj plzz...objasni mi malo što se može dogodit ako puknu ove seriske lamelica... :dontknow:

--- Kraj citata ---
ako pukne metalna lamelice,onda ode u cilindar i sve od u pm...
ako pukne karbonska ili karbonitna oda izgori i cilindru nece nista biti,samo piknes novu lamelicu gore i vozi dalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju