Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Prijedlozi za tuning baotiana rocky 50

<< < (7/9) > >>

duka:

--- Citat: MIKSETA - 04 Travanj, 2011, 21:11:19 ---Kad smo vec tu moj frend ima baotian bt-qt-12
rolice ima malossi 5,1g i plave malossi suste(tvrde su mnogo) dr serisko sada mu ide 55 nekad 60 po satu ali jedva
jel se moze poboljsat da ide vise ali bez kit vidim spominju se 4,7 rolice da nije lagano to mnogo  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

4.7 su taman, mooozda malo lakse al otom-potom. evo nasi nakitani sa 4.7 i 5.1 rolicama idu potpuno drukcije. nekak mi se cini da je na serijskoj bregastoj vrh snage taman na okretajima na kojima vrte 4.7 role.

ivan_vu:
moj recimo ima kombinaciju 3x 4.7g i 3x 4.9g nije za svaki isto iako su u principu iste masine.. a za te 12-ice sam cuo da radi veceg kotaca imaju kraci prijenos, tako da nemora ocekivat nesto previse od njega.. 60 do 65 ako ima srece bez obzira ima li kit od 72cc ili ne.. dok devetka ima duzi prijenos.. pa moze i do 75 navuc po satu, ako se dobro postima i naravno ako ima kit..

dusVu:
moze se ubacit getriba od 9 ke jer je duza  :icon_thumright:

Stormer:
Ja bi ti savjetovo ovo..Slozi sam sebi nekakvu "PLASTIKU" od aluminija..ja za Boatiana 9ku sam slazem kao mrezu od aluminija..Trebas nesto sitno para za materijal i alat ako ga nemas.. a ostalo sto je jos najvaznije jes strpljenje i volja.
I naravno gljivu nemoj uzimat,to je totalna glupost, uzmi evetualno novu masinu od nekog jaceg skutera npr. GILERE ili Honde..
i za to daj maximalno 800-1000kn.. ali meni je i dalje princim napraviit sto laksi motor,po mogucnosti ostaviti "ISTU MASINU" samo napraviti neke preinake na njoj :)..

dusVu:
bila je jedna honda masina na njuskalu za oko 600 kn ...2t , i preradeni nosaci bas za baotian , pase na saraf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju