Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Poligon!
Jump33r:
Te sta znaju mos nabrojat na prste jedne ruke,ja gledan na lito kad dodu ovi iz slavonije u trogir,njemu triba 2 min dok se polukruzno okrene za nekin..
Ovaj vec usa u kucu dok se on okrenija.. :toothy12:
Znaju svi oni vozit po ravnome,najlakse je stisnit gas ,al kad triba malo između auta bilo je slucajeva da je motor osta u mistu a pandur priletija volan.. ;D
3alfa3:
--- Citat: Jump33r - 25 Veljača, 2011, 15:30:01 ---Te sta znaju mos nabrojat na prste jedne ruke,ja gledan na lito kad dodu ovi iz slavonije u trogir,njemu triba 2 min dok se polukruzno okrene za nekin..
Ovaj vec usa u kucu dok se on okrenija.. :toothy12:
Znaju svi oni vozit po ravnome,najlakse je stisnit gas ,al kad triba malo između auta bilo je slucajeva da je motor osta u mistu a pandur priletija volan.. ;D
--- Kraj citata ---
Dodji u ZG pa vidi ;D
Ovdje te cak pozdrave na semaforu (dozivio sam to) i naganjaju se s tobom s gushtom, al ak te uvati u prekrsaju u kojem i on trenutno ne sudjeluje ;D - naj#bo si :toothy12:
matej_ri:
hahahahahahahahahahah :headbang:
M!cko46:
Kod mene u CG drug sa jugom oni sa peticom i utek'o im je ,a brzine rade kako kad xD kroz sumu im on zdravo
Deny:
--- Citat: M!cko46 - 25 Veljača, 2011, 18:44:52 ---Kod mene u CG drug sa jugom oni sa peticom i utek'o im je ,a brzine rade kako kad xD kroz sumu im on zdravo
--- Kraj citata ---
ao ao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju