Općenito > Oprema

kupnja kacige

<< < (6/8) > >>

Doomsday:
IXS je širok pojam... :zubo:

cona_rab:
prej#bena kaciga,mada je nikada ne bi dao 2700 kn za kacigu,jer i one do 1000 kn su dovoljne da te zaštite,a ima ih dosta dobrih,ali tvoje pare tvoj izbor  :icon_thumright:

--- Citat: dino895 - 07 Ožujak, 2011, 17:11:52 ---Dal moto oprema šalje poštom kaciga ili nešto tako slično ???

--- Kraj citata ---
kacigu MORAŠ ići probat!!!
a ne da ih nazoveš rečeš koju bi kacigu i bubneš veličinu i oni ti to pošalju poštom  :tstnd:

vale_vx:
imao sam tu rsi prije jedno 3-4godine, onda je bila relativno novi model.
mislim da sam ju platil oko 2500kn, ali kaciga je bila zaista fenomenalna, vjeruj da ćeš bit prezadovoljan s njom
poslije sam imao shoei xr1000, koja je bila preko duplo skuplja na tržištu, ali ne i toliko bolja od sharkice

hrca:
imam shark rsi (eden) vec 2 godine i zalim svaku lipu koju sam dao za nju,ima 5 godina garancije a jebena garancija nist ne pokriva,nakon nepunih 3 mjeseca mi je popucala koža oko dna kacige,onaj usisnik na celu nije zatvaro do kraja uglavnom katastrofa i da ponovo uzimam nebi ju nikad uzeo

cosa_wp:

--- Citat: cona_rab - 08 Ožujak, 2011, 20:57:41 ---prej#bena kaciga,mada je nikada ne bi dao 2700 kn za kacigu,jer i one do 1000 kn su dovoljne da te zaštite,a ima ih dosta dobrih,ali tvoje pare tvoj izbor  :icon_thumright:
kacigu MORAŠ ići probat!!!
a ne da ih nazoveš rečeš koju bi kacigu i bubneš veličinu i oni ti to pošalju poštom  :tstnd:

--- Kraj citata ---

isprobaš u trgovinu model i veličinu i ako nadjes negdje jeftinije naravno da ti moze poslati poštom zašto ne!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju