Tehnički kutak > Injection

purejet problem

<< < (2/6) > >>

vale_vx:
evo danas ne radim pa sam malo išao ubit vrijeme oko skutera.
skinuo sam čašicu, injektor i rasprčivač, i isprobao to malo "na suho" tj skinuto sa glave.
sve sam ostavio ukopčano, sve cijevi i konektore, i raspršivač "ukopčan" na injektor, i probao verglat skuter, i raspršivač baca maglicu vidljivo na oko.
jel ima šanse da je on baca neispravno, tj kasno ili kako već, ili izgleda da je on ispravan a da je nešto drugo u pitanju.
jer mi malo jebe logiku, ako on baca benzin i iskre ima, zašto g#vn% ne upali, a kad šiknem benzin direktno preko tps-a kresne odmah

Kamba:
....uf,a drugi raspršivaš ti je na putu....ovaj moj je radio savršeno... i ako sa njim ne bude upalio....onda nije do njega...možda je slab tlak kompresora...ili pumpe....to provjeri svakako...

vale_vx:

--- Citat: Miroslav Kamba - 25 Veljača, 2011, 14:09:50 ---....uf,a drugi raspršivaš ti je na putu....ovaj moj je radio savršeno... i ako sa njim ne bude upalio....onda nije do njega...možda je slab tlak kompresora...ili pumpe....to provjeri svakako...

--- Kraj citata ---
znam da, ako sad nebude radio onda nije do njega ziher.
čisto sumnjam da je do pumpe, to mi je nekako najmanje vjerojatno, ali sumnjam na kompresor nekako

Kamba:

--- Citat: vale_vx - 25 Veljača, 2011, 14:17:24 ---znam da, ako sad nebude radio onda nije do njega ziher.
čisto sumnjam da je do pumpe, to mi je nekako najmanje vjerojatno, ali sumnjam na kompresor nekako

--- Kraj citata ---
..da si rekao ovo odma ubacio bi ja u paket i kompresor...jbga sad.... :(

vale_vx:

--- Citat: Miroslav Kamba - 25 Veljača, 2011, 14:18:15 ---..da si rekao ovo odma ubacio bi ja u paket i kompresor...jbga sad.... :(

--- Kraj citata ---
slat ćeš ponovo ako nebude funkcioniralo, javim ja naknadno što je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju