Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa sf2

<< < (2/5) > >>

speed:

--- Citat: S.W.A.T. - 12 Prosinac, 2007, 20:31:22 ---evo sam sad bio sa likom koj se kuzi u motore...i sorry speed al nisi ni blizu...jer prvo da imam vise goriva u cilindru to nebi bili "simptomi"...
a drugo...on kaze da cemo sutra pogledati...presloziti cili motor i viditi...moze biti samo u bloku...a moze biti i da se cilindar rasuo...ali kaze da 99% nije nesto veliko jer je presa samo 5-6000km...tako da nema sanse...a ako ne sutra onda cemo to napraviti u petak...
a i ja bi isa pogledati u bloku (ne usudujem se dirati i rasklapati cilindar i te dijelove jer nemam garazu a ni znanja za to...)
pa bi vidio dali je tamo...al sam sad tek dogura motor iz grada i umoran sam a vani mrak...tako da cu tek sutra viditi sta je...

uglavnom...nadam se da je nesto sitno...po mogucnosti nesto sto ne kosta...jer sam doslovno presusio sa lovom... :sad1: :sad1: :sad3:

--- Kraj citata ---

meni je upravo tako bilo,napunila se radilica gorivom,bilo goriva do cilindra

Punisher:
Javi što je bilo.

S.W.A.T.:
ovako...problem je u hladnjaku na variomatu...
on je ispa i lupa okolo...nije napravija stetu (nije da i ima sta napravit :glasses2: )
eto...sad neznam sta napraviti...kolko dode to???dali se moze samo to mjenjati???ili treba cijeli variomat???

i recite mi okvirno cjenu...pliz...hvala unapred

pitaNS:
verovatno misliš na spoljašnju polutku variomata, onu sa zupcima za hlađenje...
ne znam kakva ti ide, pretpostaviću da nije plastična kao i kod mene...Ja sam je svojom greškom polomio...
Nova 20 eura...

A jel se polomila ili šta? kako je to spalo? nisi dobro zavrnuo zadnji put!

Punisher:
Ako već ideš di ono... u Švicarsku i ako dobiješ dovoljno love pukni Multivar na skuter i sve 5.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju