Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa sf2

<< < (3/5) > >>

Mr J:
vanjska polutka variomata ne dolazi u kompletu sa variomatom/multivarom...

Za 50ice bi cijena bila oko 200-250 kn... mozda manje...  :icon_thumright:

pitaNS:

--- Citat: ---Za 50ice bi cijena bila oko 200-250 kn... mozda manje...
--- Kraj citata ---

ma manje, ja platio 20 eura...kad pretvorim to u kune, to je nekih 160 kuna ako se ne varam...

ivanm:
dobro, razlika u cijeni između Hrvatske i Srbije je ipak zamjetna, možda i dosta zamjetna..

S.W.A.T.:
popravija sam...zapravo jedan lik...koj se kuzi u to...(mladi od mene :toothy3: )
ide lik u skolu za to a odmalena je sa motorima a i sa mehanikom pa eto...podrum mu pun djelova... :laughing7: :laughing6: :toothy10:

uglavnom...za 300kn mi je to popravijo (jos nisam otvara blok da vidim kako al danas cu mozda)
a i po dogovoru je treba i ocistiti karburator i sve to...staviti novu diznu, novu svjecicu i nastelati gas da nemam prazninu...tj. sad odma vata a ne ko prije na napravim pola kruga pa mi tek onda uvati ubrzaviati...
i reka je da ce mi nabaviti kurblu za sf2

e sad...ja neznam dali je sve napravio sta je obeca (sta se tice ciscenja i novih djelova) al taj glavni problem je popravija i napravija mi je gas...odma vata...a i imam osjecaj da malo bolje povuce kad idem dizati na zadnji...al to nemogu 100% tvrditi

a sto se tice kurble...reka je da danas dodem...dok je nabavi (pitam se samo kako je je nabavit...ccccc :nono: :nono: a neka...meni je neko ukra...al ja nisam tija...a sta on radi to je njegova stvar...)

tako da sam otprilike zadovoljan...300kn nije malo...al eto...ipak je nesto napravija...  :icon_thumright:

ako ko treba (ako je iz zd) da mu neko dosta jeftinije popravi motor mozda cete moci kod njega...(nista ne obecajem) pa ako vas zanima javiti... :hello:

Punisher:
Aj ako ne znaš dobro si i prošao jer bi kod servisera bio oderan još više, ali trebao si gledati što radi tako da sam znaš i da ne trebaš bacati lovu poslije... Možeš se i meni obratiti ako ti bude tribala kakva pomoć, platiš kavu i to je to...  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju