Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa sf2
S.W.A.T.:
ovako...evo sad idem iz grada iz trgovine...
i izadem iz trgovine...pocnem paliti motor kad nece...samo se cuje zvuk nesto poput cckkkk i ne...i svaki put kad stisnem tipku ta paljenje se tako cuje i odma prekine...nista se ne okrece...samo valjda proba pokrenuti...i posto je to ducan sa elektrotehnickim stvarima a frend mi tamo radi on mi malo pomogne...alat...i otvorim prvo tamo ono za aku...probamo na drugi akumulator...nece...gledamo sta je...probamo onu zutu kutijicu sta je kao neki za struju neznam ni ja sto...pogledaju i kazu da je ispravno...probamo osigurac ispravno...
i nakon 1h mozganja...probamo okrenuti ono za kurblu sa kljestima (neka budala mi je davno prije ukrala kurblu a nemam 185kn za novu a necu da je nekome ukradem...) i malo samo okrenemo...i probamo da upalimo...i malo se okrene i opet nista...i ja probam malo vise okrenuti...samo da prode zub ili sta vec...i probamo i upali...i sad ja sav sretan nakod 2h brige vratim alat...i da cu krenuti...kad ono nece krene...stavim na nogaru i nece uopce okrece gumu...iz auspuha gusti dim...kad dodam jako gas...i cim se upali pa nadalje cuje se neki jako jako cudni zvuk iz bloka...(ono di je remen ako se tako zove :toothy3: )
i nista...ocigledno je bilo da necu nigdi sa motorom...pa sam ga ostavio u prijateljov portun...sveza i osa ca...x-thug je srecom dosa po mene jer sam zurio...i sad zurim al eto da viditi pa da cujem vase misljenje sta je to kog vraga???i kolko ce me kostati popravak kod ovlastenoh a kolko kod ovlastenog servisera?????
btw sutra cu ga dogurati doma pa sam otvoriti blok da vidim otprilike sta je...ako se da uopce viditi...pa cu onda odgurati ga da servis...jedino je problem sta NEMAM NI KINTE U DŽEPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry9: :angry7: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
tako da ljudi....PLIZ POMAGAJTE STO PRIJE I STO OPSIRNIJE...da i ja, lik koj se malo kuzi u mehaniku, skuzim sta je...
PLIZ :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:
speed:
presalgali ste ga,ima previse benzina u cilindru i spod njega,i kad upali ne moze sve sagorijet pa se gusi,probaj ga upalit i postepeno dodavat gas,mozda nekako proguta to,ako ne onda skini cilindar i ispusi sav benzin van i ponovno ga upali i radit ce ko novi
Punisher:
S.W.A.T. ako ne uspiješ ništa do vikenda zovi nas ekipu iz Zadra pa ćemo se nać i probat vidit što je...
zikihos:
vjerujem da bi ti par udaraca po anlasseru rijesilo prvi problem.
za drugi skini svijecicu, i zaverglaj par puta, pa stavi natrag
i probaj upalit.
S.W.A.T.:
evo sam sad bio sa likom koj se kuzi u motore...i sorry speed al nisi ni blizu...jer prvo da imam vise goriva u cilindru to nebi bili "simptomi"...
a drugo...on kaze da cemo sutra pogledati...presloziti cili motor i viditi...moze biti samo u bloku...a moze biti i da se cilindar rasuo...ali kaze da 99% nije nesto veliko jer je presa samo 5-6000km...tako da nema sanse...a ako ne sutra onda cemo to napraviti u petak...
a i ja bi isa pogledati u bloku (ne usudujem se dirati i rasklapati cilindar i te dijelove jer nemam garazu a ni znanja za to...)
pa bi vidio dali je tamo...al sam sad tek dogura motor iz grada i umoran sam a vani mrak...tako da cu tek sutra viditi sta je...
uglavnom...nadam se da je nesto sitno...po mogucnosti nesto sto ne kosta...jer sam doslovno presusio sa lovom... :sad1: :sad1: :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju