Tehnički kutak > Tuning skutera

plovak za ulje i struja?

(1/2) > >>

replcnt:
ovak, pošto nemam mješalice sam mješam smjesu, e sad, onaj rezervoar ulja mi je naravno viška djelova na skutu pa sam ga makeo, e sad, onaj plovak u rezervoaru za ulje je naravno prikopčan na struju, e kad njega otkopčam (4 su žice na utičnici), kad okrenem ključ motor nema kontakta uopće, sve mrtvo, čim ponovo vratim plovak onda sve ok, i onda sam ja taj plovak samo izolirao i stavio iza sjedala zasad, zanima me jel ko možda taj plovak makeo a da struja bude ok, i kako....? :icon_scratch: kako sam skužio kabal sa plovka ide u onaj neki k.. sa lijeve strane skuta kockastog oblika.. šta god da je  :)

evo slika kako sad trenutno izgleda

speed:
spoji dva kraja zice i nece ti vise svijetlit,samo pazi koje su pod naponom da ne bi spojio dvije pod naponom

replcnt:

--- Citat: speed - 11 Prosinac, 2007, 19:30:21 ---spoji dva kraja zice i nece ti vise svijetlit,samo pazi koje su pod naponom da ne bi spojio dvije pod naponom

--- Kraj citata ---

ne ne, ne da ne svijetli, nego čim otkopčam plovak nema struje nikako, sve mrtvo, nemre skut upalit, ono, ala mrtav.

speed:

--- Citat: replcnt - 11 Prosinac, 2007, 19:31:27 ---
--- Citat: speed - 11 Prosinac, 2007, 19:30:21 ---spoji dva kraja zice i nece ti vise svijetlit,samo pazi koje su pod naponom da ne bi spojio dvije pod naponom

--- Kraj citata ---

ne ne, ne da ne svijetli, nego čim otkopčam plovak nema struje nikako, sve mrtvo, nemre skut upalit, ono, ala mrtav.

--- Kraj citata ---
a sta sam ti ja napisao nego da NECE VISE Svijetlit jer ces zatvorit strujni krug

X-Thug:

--- Citat: speed - 11 Prosinac, 2007, 19:49:45 ---
--- Citat: replcnt - 11 Prosinac, 2007, 19:31:27 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a sta sam ti ja napisao nego da NECE VISE Svijetlit jer ces zatvorit strujni krug

--- Kraj citata ---

to mozes skuzit i po najobicnijem strujnom krugu

npr. imas bateriju,lampicu,sklopku i ono malo smece iz autica na baterije
ukljucis sklopku i sve radi ali ako maknes O.S.I.A.N.B. a zice ti se ne diraju svicica ti nece gorit,isto ti je tako i sa tim...to ti je speed i reka  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju